Hottest In Town!! Business card rm37/100pcs w/free design!

CG Sponsors




hanif_mellow

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2009
Messages
126
Reaction score
0
Points
10

TAK ADA MASA NAK BUAT BUSINESS CARD? TAK TAHU NAK BUAT DESIGN?

INILAH YANG ANDA CARI!


PROMOSI BUSINESS CARD UNTUK TEMAN USAHAWAN SEMUA!! MATTE/GLOSS BUSINESS CARD DENGAN HARGA RM37 SAHAJA UNTUK 100 KEPING!


Jangan diabaikan pasaran offline! Print lah business card anda dengan kami dengan harga yang paling panassss, kualiti terjamin, design PERCUMA*, penghantaran PERCUMA dan consultation PERCUMA!

No hidden cost (mcm iklan Digi la plak).. anda hanya perlu bayar RM37 sahaja dan dapat kad anda dalam masa 3 hari** sahaja!!!


* PERCUMA menggunakan design standard kami seperti diterangkan di bawah
** Proses cetakan mengambil masa 3 hari tidak termasuk masa untuk design. Design biasanya siap kurang dari 1 hari.


SPESIFIKASI BUSINESS CARD
Saiz: 52mmx86mm atau 50mmx89mm
Material: ART CARD 230GM atau 260GM (sama harga)
Kuantiti: 100keping (1 set)
Print Side: 2 (Double sided)
Colour: FULL COLOUR
Kemasan: Gloss atau matte depan belakang(wajib)




Proses tempahan adalah seperti ditunjukkan di atas.

DESIGN KAD - kami menyediakan satu design yang standard secara PERCUMA


SAIZ KAD - dua saiz yang ditawarkan iaitu 52mm x 86mm atau 50mm x 89mm. Boleh buat portrait atau landscape.

Di bawah ditunjukkan ciri-ciri kad yang kami tawarkan;



Tambahan:

1) Logo bayangan ialah imej yang membayangkan logo syarikat anda, digunakan untuk mengurangkan ruang kosong pada kad anda.

2) Kedudukan ketiga-tiga komponen di atas boleh ditukar mengikut citarasa anda.

3) Design belakang juga mengikut citarasa anda, boleh juga diubah untuk design yang simple saja, contohnya jika anda nak tulis senarai perkhidmatan atau produk anda.


"Bagaimana saya nak pastikan warna tak lari daripada warna yang saya kehendaki?"

1) Untuk pelanggan di luar KL, saya cadangkan anda guna Colour Chart (kalau ada). Kalau tak ada colour chart, kaedah paling simple ialah anda boleh print gambar berwarna anda menggunakan printer colour. Warna printer tersebut biasanya sama dengan warna yang akan kami cetak. Sekiranya anda tak pasti juga dan ingin guna Colour Chart, boleh call 012 6347504 untuk membeli colour chart.

2) Untuk pelanggan KL, anda boleh jumpa saya sendiri dan bincang mengenai kod warna yang betul untuk kad anda.

"Macamanakah rupa MATTE dan GLOSS lamination?"

1) Glossy lamination menghasilkan lapisan berkilat, biasanya tak boleh ditulis di atasnya (non-writable). Kemasan jenis ini biasa dilihat pada gambar foto, kulit buku atau majalah.

2) Matte lamination menghasilkan lapisan yang tak berkilat, kekelabuan dan nampak kelas, dan anda masih boleh menulis dengan ball pen di atasnya. Contoh produk dengan kemasan ini ialah kulit album Kaer Azami dan Siti Nurhaliza (Hadiah Daripada Hati).

PENGHANTARAN MELALUI SKYNET COURIER


CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Sila isi borang tempahan yang disediakan di sini atau di www.mellowtech.com.my/?q=hottest-in-town-order.

Sebarang pertanyaan boleh tanya kat sini atau telefon saya Hanif 012-6347504

:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Menarik juga nie...
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
kalau dah design...di hantar dulu untuk customer tengok ker...
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,243
Reaction score
33
Points
40
kalo htr contoh design kat customer then customer pilih ok x?
kalo ok aku nak. email kat aku. [email protected]
 

hanif_mellow

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2009
Messages
126
Reaction score
0
Points
10
kalau dah design...di hantar dulu untuk customer tengok ker...
Of course... biasanya saya bagi 3 design dulu dengan kedudukan yang berlainan, lepas tu customer akan decide atau boleh buat alteration kepada design tersebut.

Jumlah alteration ialah maksimum 3 kali saja.
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,243
Reaction score
33
Points
40
Of course... biasanya saya bagi 3 design dulu dengan kedudukan yang berlainan, lepas tu customer akan decide atau boleh buat alteration kepada design tersebut.

Jumlah alteration ialah maksimum 3 kali saja.
erm... mcmana nak order...
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
bro duk mana...COD bole kekekke
 

hanif_mellow

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2009
Messages
126
Reaction score
0
Points
10
bro duk mana...COD bole kekekke
Saya di area Universiti Malaya KL. COD takleh la untuk promosi ni, tapi kalau datang ambik barang dengan saya boleh. Tapi rugi la sbb saya buat penghantaran percuma.

CUMA PASTIKAN ALAMAT PENGHANTARAN TU LENGKAP DAN ADA ORANG YANG AKAN MENERIMA KAD PADA WAKTU BEKERJA.

KALAU TAKDE ORANG BIASANYA ANDA KENA BERURUSAN DENGAN SKYNET PLAK NANTI.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register