Hotel / bangunan yang ada hantu?

CG Sponsors




donnie2009

Freshie
Joined
Jan 5, 2009
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
dulu saya belajar kat MMU melaka. ada satu block A untuk management.tempat tu gelap sekali. malam kalau awak guna lift. mesti dia bawa kau pergi tingkat 4. kawan pernah nampak hantu kat sana
 
Sponsored Post

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
huhu...cte la panjang lebar sikit
 

walaukana

Active Member
Joined
Dec 7, 2007
Messages
1,132
Reaction score
3
Points
25
misteri plus seram tu.Harap tuan tanah dpt cerita lebih panjang lagi.
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
mcm best je...tak panggi misteri nusantara ker..atau geng seeker
 

chikabee

Active Member
Joined
Sep 19, 2006
Messages
1,195
Reaction score
1
Points
25
hmm..lg satu btul ke ria apartment kat genting haunted?
 

taurusboyz90

Legendary Member
Joined
Apr 20, 2008
Messages
10,017
Reaction score
119
Points
123
dulu saya belajar kat MMU melaka. ada satu block A untuk management.tempat tu gelap sekali. malam kalau awak guna lift. mesti dia bawa kau pergi tingkat 4. kawan pernah nampak hantu kat sana

hurm..biar betoi..rileks je kat block a..setahu aku..kat asrama mmu tu je berhantu:-?
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,208
Reaction score
828
Points
176
ingat atau perasan hotel mint(dah tutup pun sekarang) tingkat 2 satu floor telah ditutup... even didalam lift takde butang no 2...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register