Hotel apa yang terdekat dengan Politeknik Ungku Omar Ipoh?

CG Sponsors




Blues

Elite Member
Platinum Member
Joined
Mar 6, 2006
Messages
8,176
Reaction score
17
Points
70
Salam,

Nak tahu apa hotel yg terdekat dengan politeknik Ungku Omar Ipoh? Ada hal nak kena pegi sana nanti..

Terima kasih..
 
Sponsored Post

Syaffieq25

Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
1,221
Reaction score
22
Points
25
Aku dok ipoh. Kalau nk hotel yg murah2 (even murah tp ok dan berbaloi) hotel dkt dgn macdonald berhampiran tesco dan jusco tu. kalau nk hotel mahal, hotel heritage bersebelahn tempat lumba kuda. itu je hotel yg dekat.
 

Blues

Elite Member
Platinum Member
Joined
Mar 6, 2006
Messages
8,176
Reaction score
17
Points
70
Aku dok ipoh. Kalau nk hotel yg murah2 (even murah tp ok dan berbaloi) hotel dkt dgn macdonald berhampiran tesco dan jusco tu. kalau nk hotel mahal, hotel heritage bersebelahn tempat lumba kuda. itu je hotel yg dekat.
Agak2 baper KM ngan poli tu bro? Seri Malaysia jauh x? Dalam baper KM?
 

Syaffieq25

Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
1,221
Reaction score
22
Points
25
Agak tu dlm 5km mcmtu la..kalau seri malaysia dh dkt dgn heritage tu.
 

Blues

Elite Member
Platinum Member
Joined
Mar 6, 2006
Messages
8,176
Reaction score
17
Points
70
Agak tu dlm 5km mcmtu la..kalau seri malaysia dh dkt dgn heritage tu.
Ic.. TQ bro. Maknanya seri malaysia pun dalam jarak 5km jugak la ya.. maybe yg dekat McD tu lagi dekat ke?
 

masreemie

Super Active Member
Joined
May 16, 2007
Messages
6,761
Reaction score
0
Points
60
apa kata kalau nk murah sket ada tambun inn... dokek la gak... n kalau nk save lagik sewa jer hostel kt intim... intim tu kt masjid dpn puo...
 

masreemie

Super Active Member
Joined
May 16, 2007
Messages
6,761
Reaction score
0
Points
60
rase2 seri malaysia tuh lagik dekat la kan kalau nk compare ngan heritage...
 

Blues

Elite Member
Platinum Member
Joined
Mar 6, 2006
Messages
8,176
Reaction score
17
Points
70
apa kata kalau nk murah sket ada tambun inn... dokek la gak... n kalau nk save lagik sewa jer hostel kt intim... intim tu kt masjid dpn puo...
Tambun Inn tu baper jauh dari situ ya? Hostel susah skit sebab ngan family.. TQ atas cadangan
 

masreemie

Super Active Member
Joined
May 16, 2007
Messages
6,761
Reaction score
0
Points
60
Tambun Inn tu baper jauh dari situ ya? Hostel susah skit sebab ngan family.. TQ atas cadangan
dkt jer... camner ek nk ckp? pernah gi ipoh tak?
tambun inn dkt ngan hospital pantai... takda la crowded...
 

duskcircle

Active Member
Joined
Sep 6, 2007
Messages
1,018
Reaction score
67
Points
30
Agak2 baper KM ngan poli tu bro? Seri Malaysia jauh x? Dalam baper KM?
paling dekat intim la..., hostel kat masjid sultan azlan shah.

Ada bilik aircond ada yg kipas angin. masjid yg betul2 depan puo tuh...,
 
Sponsored Post
Top
Log in Register