Hot TV Series : The Walking Dead

CG Sponsors




syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,471
Reaction score
2,110
Points
151
next episod rick dah berehat....
anak dia dah besar.... tp morgan x sampai2 lagi dari FTWD


yg cerita kata rick kawan baik dengan negan tu bila episod la nak sampai.....
aik....maksudnya Rick dan Negan akan jadi satu team???
 
Sponsored Post

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,338
Reaction score
376
Points
131
morgan sesat kot..:))

makin meleret2 pulak cite TWD ni nanti..zombie pandai cakap pulak.~X(
aku nengok balik last episod Fear twd tu.... geng morgan x jadi balik sbb jumpe post yg byk bekalan... diorg stay sane bantu org lain....

yg zombie boleh ckp tu cuma khayalan rick je kan
 

malrockstar

Super Active Member
Joined
Apr 6, 2011
Messages
8,488
Reaction score
34
Points
70
aku nengok balik last episod Fear twd tu.... geng morgan x jadi balik sbb jumpe post yg byk bekalan... diorg stay sane bantu org lain....

yg zombie boleh ckp tu cuma khayalan rick je kan
ya betul..morgan n the geng jumpa satu gudang.

yang zombie boleh cakap tu ada dalam preview untuk next season..
masa zombie banyak2 lalu satu tempat ada 2 orang menyorok salut badan dengan lumpur..
pastu masa zombie tu lalu, dia cakap 'Where are they..?'
cara cakap macam zombie. kena dengar betul2 :D
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,338
Reaction score
376
Points
131
ya betul..morgan n the geng jumpa satu gudang.

yang zombie boleh cakap tu ada dalam preview untuk next season..
masa zombie banyak2 lalu satu tempat ada 2 orang menyorok salut badan dengan lumpur..
pastu masa zombie tu lalu, dia cakap 'Where are they..?'
cara cakap macam zombie. kena dengar betul2 :D
aku nengok balik.... mmg jelas zombi tu cakap...
kot utk preview je kot dia bleh ckp....
 

isz_shinigami

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2010
Messages
8,852
Reaction score
53
Points
80
aku nengok balik.... mmg jelas zombi tu cakap...
kot utk preview je kot dia bleh ckp....
nk spoiler ke..wakkakakakaka...:)):)):)) manusia tu..die nyamar zombie...ape tah nama die..tapi aku tau ade alpha n beta...:)):)):))
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,338
Reaction score
376
Points
131
nk spoiler ke..wakkakakakaka...:)):)):)) manusia tu..die nyamar zombie...ape tah nama die..tapi aku tau ade alpha n beta...:)):)):))
aku da nengok .... siap ada ckp 'they must be close'
dont let them get away....
manusia tu ke yg kawal...
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register