Hot game online travian..Serve 2...AS-CG Ranking ke 20...Taniah bro Fadlie..

CG Sponsors




AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
salam all
Meh kita layan game online travian..masuk persekutuan AS-CG area UTARA-TIMUR..khas untuk geng CG...syarat minimum 178 populasi..:)

server baru http://my2.travian.com


AS-CG area Utara-Timur

╔╦╦╦═╦╗╔═╦═╦══╦═╗
║║║║╩╣╚╣═╣║║║║║╩╣
╚══╩═╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝
to


\\|//
( @ @ )
+------o00-----(_)--------------+
Kami Penduduk CGrians
+-----------------------o00-----+
|_| |_|
|.| |.|
oo0 0oo



---EMBASSY LEVEL---

■■■■■■■■■■□□□□□□□□□□
[4 of 9]: 9 Members



/\ _ _ _ _ _ _ _/ ░ \_ _ _ _ _ _ _ /\
\ ۞<>۞<>۞<>|░|<>۞<>۞<>۞ /
/<>/▒▓▒▓▒▓|░|▒▓▒▓▒▓\<>\
\ ۞\▓▒▓▒|░░░░░|▓▒▓▒/۞ /
/<>/_______/\/\/\/\/\_______\<>\
|۞ | ::: = : [AS-CG] : = ::: | ۞|
\<>\¯¯¯¯¯¯\/\/\/\/\/¯¯¯¯¯¯¯/<>/
\ ۞\▒▓▒▓▒\░/▓▒▓▒▓/۞ /
/<>/▓▒▓▒▓|░|▒▓▒▓▒\<>\
| ۞|▒▓▒▓▒|░|▓▒▓▒▓|۞ |
/<>/▓▒▓▒▓|░|▒▓▒▓▒\<>\
| ۞|▓▒▓▒|░|▓▒▓▒|۞ |
\<>\▓▒▓|░|▒▓▒/<>/
¯\ ۞\▒|░|▓/۞ /¯
¯\ - \|░|/ - /¯
¯¯\|░|/¯¯
\/

The rules are quite easy to follow.

1. Don't attack any allies or Naps!

2. Don't attack or raid anyone who belongs to a bigger alliance. If you do, there will be no protection given from the alliance.

3. Help your brothers and sisters out as much as possible.

4. Have fun

5. Yellow ok, but not happy with. However, if you go red, you would be booted immediately. No warnings.



═════════════════════ஜ۩۞۩ஜ═══════════════════ ══
!!!!!!WARNING!!!!!!
═════════════════════ஜ۩۞۩ஜ═══════════════════ ══
Any Scout to any of our village = WE Farm you temporarily.

Any Attack to any our village = WE Farm you permanently.

Spying our alliances = WE Farm you permanently / Catapult on the way too.

═════════════════════ஜ۩۞۩ஜ═══════════════════ ══

We Respect This Status:
BLUE or GREEN

We Farm our own members:
(Find sitter or contact alliance council members)
YELLOW - farm
RED - kick + farm

═════════════════════ஜ۩۞۩ஜ═══════════════════ ══
|₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪{۞}₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪|
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯•.•¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
▫۞▫▫۞▫▫۞▫▫۞▫▫۞▫▫۞▫▫۞▫▫۞▫▫
~ UNITE & FIGHT ~
▫▫۞▫▫۞▫▫۞▫▫۞▫▫۞▫▫۞▫▫۞▫▫۞▫▫


-========-.¨¨¨¨¨¨¨.-========-
'-=====•:•:\¨¨__¨¨/:•:•=====-'
'-====•:•:\(^^)/:•:•====-'
'-==•:•':\/:'•:•==-'
'-==:•:••:•:==-'
'-=`::´=-'
//__\\

Konfederasi:

۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩

Konfederasi:
Espada
ASGaul
ASArmy
ASRomaNE
AS~SWA~
ASTeuton

PTA:
-

Peperangan dengan:
-

۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩

═══════ஜ۩۞۩ஜ═══════
Members Please Every Day Check And Use The Forums.This Is Important.
═══════ஜ۩۞۩ஜ══════


PENGUMUMAN!!

Server ketiga Travian Malaysia iaitu s3.travian.com.my akan bermula pada hari Rabu bersamaan 21 Januari 2009.

Pra-pendafaran boleh dibuat bermula pada hari Isnin bersamaan 19 Januari 2009.

Terima Kasih!!
 
Last edited:
Sponsored Post

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
Travian ialah permainan peluncur yang memaparkan dunia dengan ribuan pemain sebenar. Seseorang memulakan permainan bertindak sebagai ketua kampung kecil

Tidak perlu muat-turun, permainan ini boleh terus dimainkan.
Anda bermain dengan ribuan pemain sebenar dalam dunia kuno yang berterusan.
Bangunkan kampung, berperang atau berdagang dengan jiran-jiran anda.

Anda bukan bersendirian dalam Travian. Anda berinteraksi dengan ribuan pemain dalam dunia Travian.

Para pemain dalam persekitaran anda paling penting kepada anda. Terima kasih kepada peta anda mempunyai keseluruhan yang baik tentang siapa mereka.
 

zolympus

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,417
Reaction score
241
Points
33
Aku pernah tengok orang main. Mcm komplikated je. Ko dh lama main game ni ke?
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
Aku pernah tengok orang main. Mcm komplikated je. Ko dh lama main game ni ke?
aku baru jer join ari nih...taklah compilacte ...kawan aku syorkan main...layan jer...hheheheh...game nih mcm bina bandar/kampung...
 

zolympus

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,417
Reaction score
241
Points
33
Alkesahnya. Otai game ni ada kat sini sebenarnya tapi dia x pasan thread ni kot. Pernah la nama dia displayed masuk kat top ranking. Hehehe.
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
Alkesahnya. Otai game ni ada kat sini sebenarnya tapi dia x pasan thread ni kot. Pernah la nama dia displayed masuk kat top ranking. Hehehe.
yer ker..saper otai tu..aku nk berguru nihhh:D
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
jom join....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register