Hosting termurah - RM5 setahun

CG Sponsors




kaka88

Active Member
Joined
Nov 22, 2009
Messages
1,410
Reaction score
6
Points
25


SEPAKU HOSTING

Kami menawarkan pakej hosting yang Murah, Jimat dan Stabil. Dari harga serendah RM5 setahun, sesiapapun kini mampu memiliki laman web sendiri.







 
Sponsored Post

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
wa cekang gila harga
menarik
 

cikgurp

Active Member
Joined
May 16, 2009
Messages
2,153
Reaction score
21
Points
25


SEPAKU HOSTING

Kami menawarkan pakej hosting yang Murah, Jimat dan Stabil. Dari harga serendah RM5 setahun, sesiapapun kini mampu memiliki laman web sendiri.








ermmmm!ramai cakap selalu down..ada sampai marah....harap ambil perhatian ar!:)cgrock
 

kaka88

Active Member
Joined
Nov 22, 2009
Messages
1,410
Reaction score
6
Points
25
ermmmm!ramai cakap selalu down..ada sampai marah....harap ambil perhatian ar!:)cgrock
bru ni down kjp....
tu pn sbb nk upgrade server....
tp sblum ni ak gna ok je....:)cgrock:)cgrock
 

cikgurp

Active Member
Joined
May 16, 2009
Messages
2,153
Reaction score
21
Points
25
huhu.. berapa % up dia bro
nie bukan nak burukkan mana2 ar..tapi aku punya kawan2 facebook selalu complaint pakai sepaku nie...Up dia tue aku tak pasti nak tanya pengalaman pada diorg...harap pihak sepaku dapat chek apa yang buat dia selalu down....aku on selalu deal dengan DATA KL HOSTING jek:)cgrock
 

cikgurp

Active Member
Joined
May 16, 2009
Messages
2,153
Reaction score
21
Points
25
bru ni down kjp....
tu pn sbb nk upgrade server....
tp sblum ni ak gna ok je....:)cgrock:)cgrock
tue ar bro!....cuba ko buat survey...sebab kawan2 facebook aku ramai blogger...bila sepaku down jek bersepah diorg tulis dekat wall...aku baca jek commentnya....:)cgrock:)cgrock bukan nak condem mana2 just untuk kebaikan bersama :)
 

kaka88

Active Member
Joined
Nov 22, 2009
Messages
1,410
Reaction score
6
Points
25
tue ar bro!....cuba ko buat survey...sebab kawan2 facebook aku ramai blogger...bila sepaku down jek bersepah diorg tulis dekat wall...aku baca jek commentnya....:)cgrock:)cgrock bukan nak condem mana2 just untuk kebaikan bersama :)
ak xleh nk komen pape lg....
bkn 12 hari tu ak stat guna sepaku ni.....
sblm tu ok je....

bru ni je dlm smggu asyik down...
tp yg ak tau skang ni ok server dh ok.....:)cgrock:)cgrock
 

kaka88

Active Member
Joined
Nov 22, 2009
Messages
1,410
Reaction score
6
Points
25
nie bukan nak burukkan mana2 ar..tapi aku punya kawan2 facebook selalu complaint pakai sepaku nie...Up dia tue aku tak pasti nak tanya pengalaman pada diorg...harap pihak sepaku dapat chek apa yang buat dia selalu down....aku on selalu deal dengan DATA KL HOSTING jek:)cgrock
DATA KL HOSTING mahal ke murah?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register