BTC USD 66,452.5 Gold USD 2,333.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Horten 229 - Misteri Stealth Fighter Adolf Hitler

Sponsored Post

perghhh... terbaik lah teknologi Jerman dulu...Amerika pn xleh lawan...pemikiran org jerman jauh kehadapan merentasi zaman mereka pada masa tu... jet stealth US pn amerika cilok dari teknologi ni la...

thanks TT for sharing :)cgrock:)cgrock

bukan us cilok kapal ufo yang terhempas kat roswell mexico?
ke cerita tu rekaan je.hehee
 
Tp masa tu dah terlambat,perang dah nak berakhir,jerman dah kena ceroboh,bekalan dah kurang baru nak lancarkan teknologi canggih sbb tu german tewas.kalo awal2 diorg gunakan teknologi ni di awal perang mmg lama la nazi pegang.

bukan tu jer. nazi tak de negara lain yg bantu.. mcm US britain prancis sekali kot gabung. klu nazi kekal sampai sekarang cam ne la yer keadaan dunia sekarang ni.. adekah lebih baik @ buruk :-?:-?

sebb nazi anti capitalism kan :-?
 
Tp masa tu dah terlambat,perang dah nak berakhir,jerman dah kena ceroboh,bekalan dah kurang baru nak lancarkan teknologi canggih sbb tu german tewas.kalo awal2 diorg gunakan teknologi ni di awal perang mmg lama la nazi pegang.

ada tgk 'HISTORY' channel kat ASTRO tuh..tajuk dia lebih kurang pasal teknologi tentera german yg rahsia..dan hebat..

lebih kurang commentator dia cakap camni..."if the nazi's used this technology and win the war...english wouldnt be our international language" :eek::eek::eek:

logik tue...
 
Ni Northtrop YB-29. Sebuah prototaip pesawat pengebom jarak jauh yang berdasarkan kepada Horten-229

755px-YB49-2_300.jpg


Ni plak B-2. Pesawat penegebom strategik yang juga menggunakan konsep flying wing macam Horten-229.

613px-USAF_B-2_Spirit.jpg
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register