Honda City 2014 terbaik!!!

CG Sponsors




siamanggagapp

Active+ Member
Joined
Jul 20, 2013
Messages
3,344
Reaction score
161
Points
33
Pakai berapa lama bro?berminat..nak survey2 harga je dulu
pakai ada la sbln. teman tktau la nk letak hrga nih. cer try bukak hrga dulu. klau mngena teman tolak, klau idak, teman simpan je ler. tkde keperluan mendesak nk juai sgt pn.
 
Sponsored Post

siamanggagapp

Active+ Member
Joined
Jul 20, 2013
Messages
3,344
Reaction score
161
Points
33
oohhh mcm tu

klu kete nk clear hujung tahun baru ade diskaun

nak jadi mcm tuan jugak la

simpan duit nak beli kete cash

:D:D
smua kete br msa hjg thn ada diskaun melainkan model tu trlalu top. dema nk clearkn stok utk thn tuh. baguihnya hrga murah sebab diskaun, yg tk baguihnya 2nd hand value rugi ler kete tuh tetap dikira thn yg sama tk kira la hjg thn ke awai thn ke. value tetap sama.
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
21,811
Reaction score
224
Points
123
Kalau aku nak beli cash...

Mau bonus tahun kelima baru cukup nak kumpul nih
 

Tok arab

Fun Poster
Joined
Jul 13, 2012
Messages
699
Reaction score
6
Points
15
pakai ada la sbln. teman tktau la nk letak hrga nih. cer try bukak hrga dulu. klau mngena teman tolak, klau idak, teman simpan je ler. tkde keperluan mendesak nk juai sgt pn.
Saya pon tgh survey2 je dulu.berminat tp xtau bila nk beli nya.klu btul2 serius nk beli nnt saya bgtau la kt bro :D

P/s : berkenaan dgn push start button ni mcm mana cara yg betul kita nk start kete city ni?

Adakah kena tekan button tu pastu tggu smpi ade lampu2 indicator yg padam dulu baru start atau pijak brek trus tekan start je?xtau mana yg btul ni bro.
 

highfidelity

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2009
Messages
985
Reaction score
72
Points
20
honda skrg ada promosi awal tahun...f1 bonus+reh hot cash rebate+exclusive booking&delivery gift...
adakah promosi ni sah utk kereta yg register dr 1jan-31jan shj,klu kereta dpt lps tarikh tu,katakan bln 3,tp kita booking dlm tempoh promosi tu...adakah kita akan dpt promosi ini>?mana SA honda disini...
 

babyblacky

CG Top Poster Club
Joined
Feb 24, 2011
Messages
20,129
Reaction score
211
Points
123
member baru angkat honda city nie tapi aircond die bunyi macam "ketttaakk" mase tengah sembur tu bile off xder paper...ade sape2 tau x punca?
 

console

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2012
Messages
376
Reaction score
10
Points
15
AKu baru dapat replacement Battery...agak2 kalo simpan jer, boleh tahan bpe lama ek? nak jual malas lak...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register