honda city 120km/h vs bas express km/h ???

CG Sponsors




Sponsored Post

GASTER123

Legendary Member
Joined
May 6, 2008
Messages
15,829
Reaction score
448
Points
131
yg wartawan kata 180km/j tu xde video ke..?
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
huhuhhuu laju giloss :(( :(( bahaya weiii

amik no plat bas tu. repot kat LPKP mcm aku buat.. sure pemilik lesen dan drebar tu kena!! bas pun silap² kena sita jadi bahan bukti kes!!!!
 

phv2787

Legendary Member
Joined
Mar 29, 2008
Messages
15,584
Reaction score
95
Points
120
wah....driver tu mesti xpert dh..selekoh pn slamber jer..kete kecik tkpe la..ni bas...dh biasa bwk kete turbo kot..:D:D
 

Fizs Network

Active Member
Joined
Jan 3, 2008
Messages
2,062
Reaction score
11
Points
55
Bagi je rakaman tu kat LPKP... memang laju... patut pun kalau kena batal lesen terus jgn bg beroperasi... buat rayuan pun jgn layan... biar padan muka dia... x pernah belajar dr peristiwa... sapa tau bas syarikat mana ni?
 

adamms

Active Member
Joined
Nov 10, 2010
Messages
1,110
Reaction score
24
Points
25
kat belakang bas tu ada sms lpkp.. tapi apa yg lpkp boleh buat? ada tindakan ke? hari tu kat tv ada wartawan call nombor aduan lpkp langsung tak berangkat. saluran aduan dah ada tapi tidak full utilized.
 

[email protected]

Fun Poster
Joined
May 13, 2010
Messages
602
Reaction score
6
Points
15
Yg x puashati tu td kat persimpangan traffic light selamber je 120km/j punyalah laju, klu sebiji lori kuar dr simpang tu cukuplah bersepai x bersepainya, mmg mangkuk ayun betullah driver tu, diorg ni x serik2 betul... bila dh jd ckp tu ni lah bla...bla...

Ak skrg mmg anti betul dgn driver bas & lori sbb kerana diorg ak terjun parit dgn moto ak sekali sbb nk elak xcident, nasib parit berlumpur & x dlm. :mad::mad::mad:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register