Honda Accord CGrians... Check in

CG Sponsors




Sponsored Post

PeRtZ

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2013
Messages
3,921
Reaction score
23
Points
25
Honda lancar Accord baru



Kuala Lumpur: Honda Malaysia melancarkan Accord baru ke pasaran tempatan dengan tiga varian membabitkan 2.0 VTi, 2.0 VTi-L dan 2.4 VTi-L.


Model baru itu menerima penambahbaikan pada bahagian hadapan membabitkan lampu nyalaan siang (DRL) LED dan lampu utama rekaan baru.

Bahagian lampu belakang turut menerima ciri LED bersama bampar baru, selain kabin diperbaharui daripada segi perincian kemasan dan sistem hiburan baru.

Selain itu, bampar dan bahagian jeriji hadapan direka baru bagi menyerlahkan imej moden serta maskulin.

Kereta segmen D itu didatangkan enam pilihan warna yang dijual antara RM144,800 sehingga RM172,800.


http://www.hmetro.com.my/node/164891
Accord Facelift baru...
Lampu belakang leleh...
Geram tengok
 

reduan

Legendary Member
Joined
Feb 19, 2011
Messages
12,146
Reaction score
4
Points
120
Aku ada Honda Wave je... hihi
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
20,898
Reaction score
1,793
Points
201
The 2019 Honda Accord has been launched in Thailand. The tenth-generation Accord ditches the 2.0L and 2.4L naturally aspirated engines from the previous generation for a 1.5 litre turbo engine and a 2.0 litre hybrid version.











ราคาประมาณการ
HYBRID TECH
ราคาไม่เกิน
1,800,000 บาท

HYBRID
ราคาไม่เกิน
1,650,000 บาท

TURBO EL
ราคาไม่เกิน
1,500,000 บาท

Honda Accord

Download Brochure
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,561
Reaction score
113
Points
73
Dari tepi mcm civic..

Official statement honda pun cakap, civic generasi ke 10 adalah platform base kepada kepada accord yg baru..cume mesti ni lagi best dari civic, mewah dan performance lagi baik
 

gimau

Active+ Member
Joined
Oct 13, 2011
Messages
3,264
Reaction score
275
Points
41
daripada tepi cutting cam Audi pun ada... mantopp
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,201
Reaction score
1,537
Points
596
ada duit ambik satu

tak dak duit tengok ja layan youtube wakakkakakak
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
20,898
Reaction score
1,793
Points
201
Honda Accord 2020.













VariantHonda Accord
1.5 TC
Honda Accord
1.5 TC-P
Selling Price185,560.00195,560.00
Road Tax (1 Year)90.0090.00
Registration Fee150.00150.00
Number Plate50.0050.00
Ownership Endorsement Fee50.0050.00
Retail Price Without Insurance185,900.00195,900.00

 
Sponsored Post
Top
Log in Register