Hint or perasan...?

Recommended Brokers


Latest Threads

mixthy_gurl

Fun Poster
Joined
Feb 8, 2008
Messages
347
Reaction score
0
Points
0
Ok.. So, this one guy ni (H) dari vendor.. dan akan dtg ke tempat keje aku bila ada brg perlu di-service or brg baru di-purchase..


first time jumpa, dia dtg dengan sorg kwn dia. kawan dia ada mention yg H ni single. then time buat2 keje, dia ckp.... "eh next week nk jln2 ikea laa... shopping org bujang.." "sy ni sabtu asyik jd mangsa kena keje.. tau la bujang.." "org single ni memang sensitif.."


second time jumpa,H dtg dulu before kwn dia yg aritu dtg. bila kwn dia dtg, kwn dia tnya "H ada tanya awk ke..? Awk da kawen ke? Npe dlm watsapp ada gmbr budak (DP watsapp aku = anak sedara)"
Pastu aku mmg slalu wechat dgn BFF aku.. and dia mmg slalu buat lawak *****.. Maka bila aku wechat ngan BFF ni, otomatik aku gelak2 and senyum2..

H: "pkwe org mana?"
Aku: "eh, mana ada"
H: tgk je nset aku
Aku: "kawan. pmpuan"


3rd time, "nk kawen bila? jgn lama2 sgt kalau dah ada"
this time dia buat keje after office hour.. dia ada jwb satu phone call ni.. mmg suspicious sket la.. suara lembut je.. "tgh drive ke? eh dia blh plak jwb phone smbil drive..?" mcm tu la lebih kurang.. and before dia hung up "take care"


4th time, "umur awk brapa ea? Plan nk kawen bila? Org Sekarang ni kenal 2-3 bulan da kawen.. best apa kenal lepas kawen.."


Setakat ni baru 4 kali la aku jumpa dia.. aku ada kwn yg kerja area berhampiran yg kena deal dgn H ni.. tp kwn aku ckp dia ni jenis tak byk ckp.. thats y la aku tertanya2.. is this hinting or aku yg perasan? and one more thing, dia ni pernah la jugak watsapp aku.. tp mmg genuinely pasal keje.. and dia balas mmg sepatah2.. mcm tak interested pulak.. :-?:-?


so, apa pendapat korang..? kalau pandangan dari sisi lelaki lagi digalakkan..
 
Sponsored Post

MaryamBatrisya

Fun Poster
Joined
Sep 26, 2008
Messages
427
Reaction score
0
Points
0
kawanbaik saya ada yg sama ngn perangai mcm H tu. Gaya dia ckp ngn prmpuan soft gila, mcm nk ngorat, byk tanya, x sombong, caring, byk senyum tapi tu cuma sebahagian dr sifat dia.

Kami kalau kuar ramai2 bila time nak mengayat atau mintak diskaun mmg serah pd dia sahaja...hahahaha
 

strom

Legendary Member
Joined
Jul 18, 2011
Messages
17,846
Reaction score
4,711
Points
0
Location
~ wherever i may roam ~
....? explain sket..
Dari sipnosis 4 pertemuan di atas boleh rasanya disimpulkan H ada seseorang yg istimewa dan teknik tarik rambut tepung tidak berselerak dan teknik jinak2 merpati sesambil kenal lebih mesra adalah lebih untuk buat spare tyre..by the way tt bukan perasan and yes he is hitting you..beware..bcos the hitting will be routine..habit..hehe..have a nice day..:D
 

senyum

Permanently Banned
Joined
Jan 20, 2010
Messages
2,677
Reaction score
14
Points
0
rajinkanla tahan dari membayangkan adegan2 dgn H ye. sbb nak jumpe
hari2. hehehe. good luck tt! jgn tt yg tersyok kat dia sudah. dia nak
test tgk boleh masuk dlm koleksi gadis dia x. nnt dia tunjuk la niat
sbenar. nak geli2 ke, nak pegang2 ke. jaga diri naaaaaaaa
 

myrul369

Super Active Member
Joined
Jun 10, 2010
Messages
6,179
Reaction score
11
Points
0
follow the flow je tt.. tgk rentak n game dia andai kata die berniat x baek.. prepare diri jgn mudah2 sgt tangkap cintan cintun n serah itu ini.. maruah kena jaga..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register