To Sell Hindari Radiasi Bahaya !!!!Dapatkan Stiker Tenaga Luar Biasa SCALAR ENERGY

CG Sponsors




RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
Pernahkah anda mendengar produk seperti rantai Bio Energy, gelang Bio Energy , Water Bio Energy System , Jam Bio-Energy?

Sekarang tibalah masanya kami perkenalkan STIKER ION BIO-ENERGY




Menjana Tenaga Skala semula jadi anda
Stiker Ion Bio Energy di perbuat daripada bahan galian semulajadi yang mengandungi TRACE ELEMENT untuk kesihatan)

Penggunaannya adalah seperti produk SCALAR ENERGY yang lain
Lebih ringan, mudah di bawa dan yang penting semua orang mampu memilikinya
Harga yang di jamin murah dan kualiti yang setaraf produk BIO ENERGY yang lain.

Anda pasti puas hati dengan nya.


Stiker ION BIO-ENERGY ini mudah digunakan, disimpan dalam saku,beg tangan, dilekatkan pada telefon bimbit atau lain – lain. Malah anda juga boleh menjadikannya sebagai produk mengikut bagaimana yang anda suka, seperti membuat loket, penjana Air Bio, jam bio atau apa sahaja mengikut kretiviti anda.



Fungsi dan kebaikan Stiker Ion Bio-Energy

  • Meningkatkan tenaga dan keceriaan
  • Melindungi dari radiasi seperti dari telefon bimbit
  • Menguatkan tenaga batin dan keupayaan seks
  • Menguatkan system pertahanan badan atau imunisasi
  • Memulihkan kesihatan badan secara semulajadi tanpa ambilan ubatan
  • Mengurangkan tekanan
  • Tidur nyenyak dan tidak berdengkur selepas beberapa kali penggunaannya
  • Boleh meningkatkan daya ingatan dan daya tumpuan
  • Membaikpulih ketenangan mental dan mencergaskan minda




Mengapa anda perlukan Produk SCALAR ENERGY ini




Tip demo dan penggunaan produk Stiker Ion BIO Energy

Anda boleh mencari video dalam youtube berkenaan scalar energy ,search google dgn tajuk scalar energy
sekarang cuba dengan 1 keping Bio energy sticker, guna cara yang sama seperti mana dalam youtube.

negative-ion dan scalar energy,
negative-ion untuk mengurangkan radiasi, example, kalau kita cakap h/p lama-lama, telinga kita akan rasa sakit,
ini disebabkan radiasi, radiasi boleh mengakibatkan cancer atau tumor jika berlebihan. kalau kita tampal sticker pada h/p, ini akan mengurangkan radiasi.

macam mana tahu ada atau tidak ada negative-ion, hanya cuba jika ada kuasa scalar energy dengan buat demo macam dalam youtube. kalau ada kuasa, maknanya ada negetive-ion dan scalar energy.


scalar energy untuk circulation blood flow. mempercepatkan penjalanan darah untuk kesihatan kita, kalau penjalanan darah cepat maknanya kita cergas dan sihat. otak pun bertambah ligat:D

Demo yang senang di uji.

  • pastikan org yg hendak anda uji tidak memakai sebarang alat logam seperti rantai, jam , loket dan sebagainya
  • buang dahulu utk keberkesanan ujian.
  • lakukan seperti ini utk menguji keberkesanan stiker
  • lakukan tanpa memegang apa2
  • berdiri tegak, angkat tangan dengan melihat ibu jari tepat di depan hidung.
  • kemudian pusing badan dengan mata masih tertumpu pada ibu jari yang tepat dengan batang hidung anda.lihat sejauh mana anda boleh pusing dengan keadaan sebegini.
  • tanda point maksima anda pusing .
  • kemudian lakukan kembali denga memegang stiker pula.
  • lihat perbezaan sejauh mana anda akan mampu pusing dengan memegang stiker

anda boleh cari video teknik ini di youtube

selamat mencuba


HARGA di tawarkan hanya RM 35 per unit (termasuk kos penghantaran)
Murahkan untuk mencuba nya??????


ODER LAH walaupun sekeping.

Kepada yang berminat untuk mendapatkan produk ini dan mencubanya , Sila buat tempahan.

Lakukan pembayaran dan SMS kan detail seperti berikut.:


Kuantiti :
Jumlah bayaran:
Bank bayaran :
Nama dan alamat penghantaran:


SMS ke 019-4651265


Pembayaran adalah melalui

152170040050 ( Muhd Syahrizal Ahmad)



02090021122528 ( Muhd Syahrizal Ahmad)



02011020443284 ( Halimatus Saadiah Muhd)



------------------------------------

  • Proses penghantaran akan mengambil masa selewatnya 1 minggu - jika penghantaran belum sampai 3 hari dari tarikh oder, Sila SMS kembali pada pihak kami.
  • Buat masa sekarang proses penghantaran dari syarikat akan bermula pada 6 hb Jan.
------------------------------------

PROMOSI Sepanjang Masa

Tempahan 10 unit dan ke atas - diskaun 10%
Tempahan 30 unit dan ke atas - diskaun 15%
Tempahan 60 unit dan ke atas - diskaun 20%

100 unit dan ke atas diskaun 30%



TESTIMONIAL WARGA CG

eden ponah pakai bondo ni,org ckap tampa kek tank minyak keto leh jimat.eden tak ponah torai lagi.tapi bilo eden lotak rokok suria ateh stiker ni.dalam 20 minit.otomatik rokok tu jadi kosong.isap takdo raso.samo mcm loket SE PENDANT yang kawan kito tu jual.apo apo pun sticker ni memang magic ar...barang baik ni.harga pun baik....boleh dapekkan sekoping.sobab eden pun ado sekoping.tapi tak tau sama brand ko tak...

teruskan meniago bro.barang tuan tanah ni memang patut kono boli.
 
Last edited:
Sponsored Post

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
Papan promosi dan iklan

Promosi Terkini : 6 - 11hb Januari

Beli 10 unit - RM23 (3 pertama sahaja)
Beli 20 unit - RM21 (3 pertama sahaja
)


Info :
Untuk yang berminat nak jadi dealer, harga istimewa untuk anda. potongan diskaun sehingga 45% .
Syarat belian 100 unit dan ke atas.

------------------------------------------------------------

PROMOSI KHAS utk warga CG

3 org warga Carigold pertama di beri harga RM25 sahaja utk mencuba (termasuk pos)

Sila post kan nama anda di sini utk di listkan sebagai tempahan

--------------------------------------------

SENARAI PEMBELI CG

Kategori promosi CG


1 - irfan
2 - happymior
3 - saudagarbiasa


P/S : Tawaran Tamat

Harga Kembali pada biasa >>> RM35 (kecuali promosi di atas)
 
Last edited:

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Kononnya kalau benda nie letak kat atas dashboard kereta tak leh kena speedtrap...
 

raikko5

Legendary Member
Joined
Jul 29, 2008
Messages
14,939
Reaction score
17
Points
115
hehheeheeh.. bagus2.. dah ader stiker laks.. good luck tuan tanah....
 

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
Kononnya kalau benda nie letak kat atas dashboard kereta tak leh kena speedtrap...
emmm, ye ke
tak tahu la plak eden

yg tahu utk kesihatan jerrr:D

bleh try ni:)cgrock
 

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
hehheeheeh.. bagus2.. dah ader stiker laks.. good luck tuan tanah....
mcm2 jenis org buat skang ni
apapun masing2 ade kelebhan sendiri

kita jual jerr
xpayah pikir teruk2 nak create bende alah ni:)):))

sama2 kita maju
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
eden ponah pakai bondo ni,org ckap tampa kek tank minyak keto leh jimat.eden tak ponah torai lagi.tapi bilo eden lotak rokok suria ateh stiker ni.dalam 20 minit.otomatik rokok tu jadi kosong.isap takdo raso.samo mcm loket SE PENDANT yang kawan kito tu jual.apo apo pun sticker ni memang magic ar...barang baik ni.harga pun baik....boleh dapekkan sekoping.sobab eden pun ado sekoping.tapi tak tau sama brand ko tak...

teruskan meniago bro.barang tuan tanah ni memang patut kono boli.
 

irfan

Active+ Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
4,360
Reaction score
17
Points
25
eden ponah pakai bondo ni,org ckap tampa kek tank minyak keto leh jimat.eden tak ponah torai lagi.tapi bilo eden lotak rokok suria ateh stiker ni.dalam 20 minit.otomatik rokok tu jadi kosong.isap takdo raso.samo mcm loket SE PENDANT yang kawan kito tu jual.apo apo pun sticker ni memang magic ar...barang baik ni.harga pun baik....boleh dapekkan sekoping.sobab eden pun ado sekoping.tapi tak tau sama brand ko tak...

teruskan meniago bro.barang tuan tanah ni memang patut kono boli.
sekeping bole tahan berapa lamo jang?
 

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
Promosi gila2 hari ini

3 org warga Carigold pertama di beri harga RM25 sahaja utk mencuba (termasuk pos)

Sila post kan nama anda di sini utk di listkan sebagai tempahan
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register