Himpunan teknik teknik loan ASB

CG Sponsors




Sponsored Post

hairi86

Active Member
Joined
Jan 4, 2010
Messages
1,327
Reaction score
6
Points
25
lame x jenguk thread ni... nk tnye...dgn kadar dividen ASB yg x brape nk best, loan ASB ni still releven lagi tak untuk investment??
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,159
Reaction score
1,105
Points
201
loan asb pun dlm motarium.. so enjoy la dlm tempoh skrg ni... aku harap dpt smbg lg motarium utk asb loan.. hehehhe
 

oso050

Active Member
Joined
Feb 25, 2018
Messages
1,249
Reaction score
191
Points
43
Betul ke kiraan ni...

Mohon otai kira2 cekkan bole


Padam
 
Last edited:

Duit Tepi

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2013
Messages
562
Reaction score
28
Points
30
Betul la apa dia kita tu.. buat max kalau nak untung max.. tapi ikut kemampuan hang juga la.. tarik loan panjang 25 tahun.. kemudian dividen compound.. lagi cepat besor
 

oso050

Active Member
Joined
Feb 25, 2018
Messages
1,249
Reaction score
191
Points
43
Betul la apa dia kita tu.. buat max kalau nak untung max.. tapi ikut kemampuan hang juga la.. tarik loan panjang 25 tahun.. kemudian dividen compound.. lagi cepat besor

Dpt tempoh tu sbb umur bang...tk dpt tarik panjang lg...
 

siputeh

Junior Member
Joined
Feb 7, 2013
Messages
71
Reaction score
12
Points
11
Errr bank mana offer interest rendah loan asb?
Nak humban duit moratorium ni..
Ke simpan camtu je tanpa buat loan?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register