Himpunan teknik teknik loan ASB

CG Sponsors




Sponsored Post

avatar82

Junior Member
Joined
Feb 24, 2019
Messages
63
Reaction score
0
Points
6
interest rate asb 4.3% - 4.5%....
loan x bayar....interest bertambah....duit pokok berkurang lah. :sick::sick::sick:
 

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,612
Reaction score
2,068
Points
191
Lama sangat dah tak menjenguk thread ni. Guna strategi new normal pulak 🤗
 

axander

Fun Poster
Joined
May 15, 2008
Messages
429
Reaction score
3
Points
15
nak tanya...kalau OD kita dah penuh,tetap kena caj ke? bukan ka kalau guna duit dlm OD tu baru kena caj?
 

tet

Active Member
Joined
Aug 30, 2012
Messages
2,385
Reaction score
501
Points
81
nak tanya...kalau OD kita dah penuh,tetap kena caj ke? bukan ka kalau guna duit dlm OD tu baru kena caj?
Kena caj. Saya dulu buat 10k. Penuh n kena caj 5 hengget ke sbulan. Camtu la...
 

axander

Fun Poster
Joined
May 15, 2008
Messages
429
Reaction score
3
Points
15
Kena caj. Saya dulu buat 10k. Penuh n kena caj 5 hengget ke sbulan. Camtu la...
maksudnya mesti kena pakai juga tiap² bulan OD ni kan...kalau tak rugi kena caj rm5 huhu...kalau mcm ni next month kluarkan duit OD utk beli rumah sebiji terus haha
 

axander

Fun Poster
Joined
May 15, 2008
Messages
429
Reaction score
3
Points
15
kalau guna duit OD baru la kena caj daily rate kan...rupanya huhu selama ni memang pakai utk bayar kad kredit dll...sejak ada moratorium ni terpenuh pula OD
 

axander

Fun Poster
Joined
May 15, 2008
Messages
429
Reaction score
3
Points
15
bleh rasanya bg yg ada bisnes/sijil niaga...utk perseorangan tidak bleh mohon dah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register