Himpunan teknik teknik loan ASB

CG Sponsors




lautjernih

Fun Poster
Joined
Jun 22, 2019
Messages
242
Reaction score
24
Points
25
Guan Eng ni ego,,, tak nak turunkan unjuran KDNK...nk tunjuk ekonomi negara OK..sekali keluar KDNK thn lepas 4.3, meleset dari 4.7 ciptaan dia...
Thn ni pun unjur 4.7 jgk...bengap...cmne ekonomi nk berkembang kalau projek infra tak ada...projek itu tak nak...projek ini tak nak...projek sana cancel..

benda yg rakyat nak tak bagi..yg dia bagi, cadang hukum mati dimansuhkan la, undi 18 thn la,nk tukar perdana menteri la ...apeke bengap kerajaan skrg ni...cmni gaya...dividen ASB thn ni pun melingkup...
Tuan rasa dengan kerajaan dan MOF baru, akan berlaku lagi tak benda2 macam ni?
 
Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,249
Reaction score
259
Points
131
Maybank tak perlu, sebab dalam sistem dah ubah "due date" ke October 2020. CIMB perlu...
bagus laa..CIMB dah siap2 potong akaun aku..nasib baik cadang nak batalkan je loan ni..
dah x berbaloi sbb tahun ni dan munkin mendatang ekonomi dah x bagus..elok simpan sendiri je..

utk ASB2 dah rugi RM2k jika kira instalment tolak dividen..
 

mustaffaisk

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2014
Messages
150
Reaction score
63
Points
20
Nak tanya, cimb loan moratorium bila akan start?..Dalam cimb click due date tuk next payment masih 1/5/2020
Untuk maybank memang dah ubah 1/10/2020
 

otaida00taj

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,503
Reaction score
60
Points
120
Nak tanya, cimb loan moratorium bila akan start?..Dalam cimb click due date tuk next payment masih 1/5/2020
Untuk maybank memang dah ubah 1/10/2020
kat belakang dah habaq, yang due date 1/5/2020 untuk CiMB tu kena bayar sekarang là...
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,909
Reaction score
585
Points
161
Siapa tahu bila kaunter ASB akan buka?

Maksud saya untuk keluar duit.

Teruk ni takde gaji nak bayar bill.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register