BTC USD 33,269.5 Gold USD 1,781.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

HIGH QUALITY LIKES/FOLLOWERS/VIEWS untuk Fbook,Insta,Youtube,Twitter dan Soundcloud

fadzofroggy

Junior Member
Joined
Oct 22, 2012
Messages
89
Reaction score
0
Points
6
Salam warga CG


Semua servis yang saya sediakan adalah berkualiti tinggi! Semuanya adalah berpatutan dan harga mampu milik!
Saya akan pastikan servis saya up to date dan mengekalkan kualiti service ini dari masa ke semasa!​

  • Tiada penggunaan sebarang Software ataupun Bots
  • Dilakukan dengan cara manual dengan strategy yang teratur
  • Semuanya service adalah 100% SAFE dan mengikut rules dan obligation
  • 100% Real Active Human views/followers/plays/likes
  • Tidak akan menyebabkan akaun anda di Ban
  • Tidak memerlukan password account untuk servis
  • 100% Fast service respond through SMS (Dari 10 pagi - 5 petang)
  • Urusan selepas 5 petang akan di reply tetapi lambat
  • Saya akan pastikan setiap pembelian anda akan berpuas hati!
  • Kepuasan pelanggan adalah keutamaan saya :D


Masa penghantaran servis adalah mengikut kuota yang dibeli


Jangan buang masa anda menggunakan service yang fake/bots yang menyebabkan akaun anda boleh kena ban!

Sebarang Custom Order boleh contact saya through sms ataupun facebook chat

Bonus?! Jangan risau, kami akan pastikan dengan setiap pembelian anda akan dapat extra :)cgrock

SERVIS YANG SAYA PROVIDE :

Real Facebook Page Likes! (International)

Basic Order
1000++ Real Facebook Page Likes - RM 50.00

Extra (Dengan setiap tambahan basic order)
Tambah 5000++ page likes - RM 150.00
Tambah 10 000++ page likes - RM 250.00

*MAXIMUM 100 000 page likes! Sila contact saya untuk custom order



(SOLD OUT,STILL IN MAINTENENCE)Activated/Real Instagram Followers (International)

Basic Order
6000++ Real/activated Instagram Followers - RM 50.00

Extra (Dengan setiap tambahan basic order)
Tambah 2000++ Followers - RM 20.00
Tambah 4000++ Followers - RM 30.00



Youtube views

Basic order
3500+ real Youtube views traffic - RM 25.00

Extra (Dengan setiap tambahan basic order)
Tambah 5000++ Youtube views - RM 20.00
Tambah 25 000++ Youtube views - RM 100.00


*Jumlah views boleh di order sampai Maximum 900k! (untuk custom order sila contact saya dahulu

Kalau anda Partnership dengan Youtube, adalah digalakkan untuk menggunakan service ini!



Soundloud plays Viral Advertising


Basic Order
5 hari advertising - RM 20.00

Extra (Dengan setiap tambahan basic order)
Tambah 5 hari advertising - RM 15.00
Tambah 10 hari advertising - RM 22.00


Super extra (Dengan setiap tambahan basic order dan extra)
Ninja advertising 350 000++ confirm play - RM50


Anda akan dapat sekurang-kurangnya 3000 - 30 000 Soundclouds plays untuk sehari (Dalam masa 5 hari anda akan dapat sekurang-kurangnya 15 000 - 150 000 plays!)
Kualiti lagu akan mempengaruhi berapa banyak plays yang anda akan dapat​


Sebarang pertanyaan boleh contact saya +6019-8393760(SMS Sahaja)
ataupun boleh chat Facebook saya
CLICK SINI
 
Last edited:
Sponsored Post

fadzofroggy

Junior Member
Joined
Oct 22, 2012
Messages
89
Reaction score
0
Points
6
Teitter follower ada?

Twiiter ada tapi tak berkualiti, cuma bots yang verified number sahaja. So that's mean bukan real human traffic sebab tu saya tak letak dalam ni.

Kalau nak jugak boleh, saya bagi RM20.00 untuk 3000++ followers ataupun 1000++ retweets ataupun favourite tweet.
 

fadzofroggy

Junior Member
Joined
Oct 22, 2012
Messages
89
Reaction score
0
Points
6
Fb like boleh buat targetted x? Age

Buat masa ini tiada targeted facebook likes, try and error sudah berkali-kali oleh team kami tapi masih belum dapat jumpa cara yang effective. Mungkin awak boleh jumpa service facebook likes dari Malaysia dari luar sana tapi saya dapat pastikan ia kurang membantu dalam membuat sales (persoalan nya adalah adakah ia dari unique likes?"

Kalau awak mempunyai website/blog saya boleh tolong buat targeted marketing kaw2 and seo service sekali :D

Thanks,
Fadzofroggy
 

fadzofroggy

Junior Member
Joined
Oct 22, 2012
Messages
89
Reaction score
0
Points
6
Fb baru update algo sekarang ni.
Tt punya teknik fb like jalan lagi tak?

Buat masa ni masih berjalan, sebab kami guna cara manual promoting dan tak gunakan software. Jangan risau, kami akan pastikan dengan setiap pembelian awak akan dapat refund balik jika sistem kami tak bagi likes :D

Thanks,
Fadzofroggy
 

graynicolls

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
3,757
Reaction score
37
Points
30
Buat masa ni masih berjalan, sebab kami guna cara manual promoting dan tak gunakan software. Jangan risau, kami akan pastikan dengan setiap pembelian awak akan dapat refund balik jika sistem kami tak bagi likes :D

Thanks,
Fadzofroggy
Maknanya like yg dapat random la dari mana2 pun?
Target country malaysia pun tak boleh jugak?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register