BTC USD 23,009.1 Gold USD 1,923.93
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Hibah & Medical Card by PruBSN Takaful

[email protected]

Super Active Member
Messages
9,927
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,927
Reaction score
164
Points
83
skang ade buka hibah utk anda yang dah ade penyakit...
sblum ni xde lagi company yang buat...
kalau anda dah ada penyakit...mmg biase sukar nak ambil hibah...
skang tgh open...berminat boleh rojer2 tt ye..
TQ

1667708612444.png
 
Sponsored Post

[email protected]

Super Active Member
Messages
9,927
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,927
Reaction score
164
Points
83
Pelan Lestari datang lagi!!!
• Anda menghidap penyakit atau masalah kesihatan??
• Obesiti??
• Pernah apply tapi tak lepas??
.
Kini dengan pelan lestari gerenti lulus tuan puan
• Tak perlu medical check up
• Tak perlu declare penyakit sedia ada
• BMI tak cantik pun lepas
.
Hibah sehingga RM250k dan Manfaat sehingga 4 X ganda*.
Untuk masa terhad saja, dulu dah buka ramai yang melepas…sekarang dibuka semula sehingga 28 Feb 2023. Jangan tunggu last minute…
.
Klik link berikut untuk berhubung dengan Ejen Takaful & rundingan PERCUMA
.
.
*Tertakluk pada Terma & Syarat
.
.
#hibah
#lestari
#confirmlulus
#hadiahkanuntukwaris
#bendabaiktakdatangselalu

pelan lestari 2.jpg
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register