BTC USD 19,951.3 Gold USD 1,711.31
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Hibah & Medical Card by PruBSN Takaful

[email protected]

Super Active Member
Messages
9,921
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,921
Reaction score
164
Points
83
salam 15 ramadhan… pantas masa berlalu…
yg nak try buat quotation utk medical card @ hibah…
boleh rojer2 tt….
 
Sponsored Post

[email protected]

Super Active Member
Messages
9,921
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,921
Reaction score
164
Points
83
ye benar tuu…
kalau yg makan ni xde insuran mmg tak patut lah hehe…
ape2 bleh rojer tt…
bukan utk tt…tp pelindungan utk anda semua….

http://bit.do/hibah-dan-medical-card
http://bit.do/hibah-dan-medical-card

289F384A-6201-4A80-9390-BFD0310E46FA.jpeg
 
Last edited:

[email protected]

Super Active Member
Messages
9,921
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,921
Reaction score
164
Points
83
dah habih traweh ke tu?
jom mane nak apply medical card & hibah…
boleh rojer2 tt…
 

[email protected]

Super Active Member
Messages
9,921
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,921
Reaction score
164
Points
83
Bagi yang belum ada sebarang perlindungan medical card/hibah takaful boleh click saja link
.
Medical card / Hibah serendah rm50 sebulan @ rm1.70 sehari…
Yang penting diri anda dilindungi ketika memerlukan
*Harga berbeza mengikut UMUR/PEKERJAAN/MEROKOK ATAU TIDAK
.
Boleh klik link di bawah:
http://bit.do/hibah-dan-medical-card
http://bit.do/hibah-dan-medical-card
.
Adie,
Takaful Planner
.
#hibah
#medicalcard
#prubsntakaful
#muqmeengroup
#betterlatethannever

iklan 1.jpg
 
Last edited:

[email protected]

Super Active Member
Messages
9,921
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,921
Reaction score
164
Points
83
Last edited:

[email protected]

Super Active Member
Messages
9,921
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,921
Reaction score
164
Points
83
bila perlu amik hibah.jpg


BILA WAKTU TERBAIK AMBIL MEDICAL CARD??
.
Ada antara kita sewaktu sihat, tidak mengendahkan waktu sakit yang tidak tahu bila kunjung tibanya.
.
Alasan mereka antara:
-Masih muda dan sihat
-Insurans Company cover
-Rugi bayar mahal tapi tak guna
-dan macam-macam lagi
tapi hakikatnya, SEKARANG adalah waktu terbaik untuk ambil medical card dan perlindungan diri
.
Sebelum tibanya waktu di atas, saya kongsikan. Pilihan had tahunan medical card yang ditawarkan oleh Prudential Takaful:
RM100,000 hingga RM1,500,000
**Mengikut Umur, Jantina, Pekerjaan & Status Merokok
.
PRUDENTIAL MEDICAL CARD – PATUH SYARIAH
Macam mana nak dapat medical card tu??
Jika anda berminat boleh tekan link dibawah. Saya akan buatkan quotation untuk anda.
http://bit.do/hibah-dan-medical-card
.
QUOTATION & CONSULTATION ADALAH PERCUMA!!!
.
Info lanjut, sila klik link whatsapp di bawah, kami akan bantu anda dengan segera:
http://bit.do/hibah-dan-medical-card
.
Adie,
Takaful Planner
Prudential BSN
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register