BTC USD 37,238.2 Gold USD 1,795.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

hermmh...

viper207

Banned
Messages
5,590
Joined
Nov 12, 2008
Messages
5,590
Reaction score
54
Points
70
assalamualaikum... hi

saye newbie kat sini :D:D:D



cis dah sebulan++ masuk... baru nak introduce kat sini :eek::eek::eek:
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
gem
Messages
11,754
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,754
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi viper207,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi viper207,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
assalamualaikum... hi

saye newbie kat sini :D:D:D



cis dah sebulan++ masuk... baru nak introduce kat sini :eek::eek::eek:

tak per janji boleh berkongsi info...:)paid
 

ahib0205

Legendary Member
gem
Messages
19,329
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
assalamualaikum... hi

saye newbie kat sini :D:D:D



cis dah sebulan++ masuk... baru nak introduce kat sini :eek::eek::eek:


its ok its alright :)

selamat untuk share pendapat kat forum ni :)

:)cgrock
 

OfisbOy

Freshie
Messages
6
Joined
Dec 23, 2008
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
assalamualaikum and salam sejahtera sumer..
aku pun baru kat sini..
 

klon8504

Super Active Member
Messages
5,110
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
selamat beforum... selamat datang yea
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register