Herbalife - herbalife.com (DSA United States Member)

CG Sponsors




Sponsored Post

mrdunn

Freshie
Joined
Oct 14, 2008
Messages
26
Reaction score
0
Points
3
Assalam,
Hai saya dah 10 tahun menjual Herbalife dan masih lagi berada dalam Herbalife. Dah tak gemuk lagi macam dulu. 17kg dah hilang dari badan saya. 4inci pinggang saya dah mengecil. Walau apa pun orang kata tentang Herbalife saya masih maintain. Kalau nak tengok apa result Herbalife pada anda? Bolehlah whatsapp 0107111707 Hamdan Kadir untuk mencuba.
 

mrdunn

Freshie
Joined
Oct 14, 2008
Messages
26
Reaction score
0
Points
3
Assalam, memang terbaik, alhamdulillah, dah 20 hari berpuasa masih lagi bertenaga. yang bestnya turun lagi berat 4 kg dan visceral fat 1..alhamdulillah..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register