Herbalife - herbalife.com (DSA United States Member)

Recommended Brokers


mon99

Super Active Member
Joined
Jul 28, 2012
Messages
7,257
Reaction score
0
Points
60
salam. ni konsep mcm bonuslink ngan shell. Kira shell tu merchant kepada bonuslink. Tp Affiliate Junction skang tgh grow. nak tnya klo ade mane2 herbalife nye stokis (berpremis) yg nak jadi merchant to AJ. kos free.

lebh kurg cmtu la.
ouhh fhm la ckit2..nti sy gtwu mmbe sy 2..:)
thnx
 
Sponsored Post

mon99

Super Active Member
Joined
Jul 28, 2012
Messages
7,257
Reaction score
0
Points
60
Zero to Hero is now back!!

terbuka kepada sesiapa sahaja untuk 2 hari 1 malam,,,especially bagi mereka yg nak tahu bagaimana nak EARN EXTRA INCOME dgn Herbalife...kat event ni lah semua ttg Herbalife,,camna nak buat herbalife,,all things that u want to learn bole belajar melalui event ni..

ANDA PATUT PERGI KE ZERO2HERO GAMBANG 17-18 NOV INI JIKA ANDA TERGOLONG DARI SALAH SATU (atau lebih) DARI YG

DIBAWAH :

1- Dah makan produk, dah dapat result, dah ramai yg perasan perubahan, dah ramai yg tanya, nak buat bisnes tapi tak tahu nak cakap ape.

2. Nak makan produk tapi masih mengira duit, mengira nutrisi, mengira berbaloi atau tidak beli Herbalife..

3. Tiada kerja, masih mencari kerja yg sesuai, sudah lama menggangur..

4. Sudah bekerja tapi mahu mencari pendapatan sampingan..

5. Sudah bekerja tapi mahu berhenti, menunggu offer yg sesuai..

6. Ingin berkahwin dalam masa terdekat, mahu mencari pendapatan sampingan...

7. Ingin berkahwin tapi mempunyai masalah berat badan. Baju pengantin idaman anda terlalu kecil utk badan anda..

8. Mempunyai banyak impian tetapi tidak nampak jalan utk mencapainya..

9. Menghadapi masalah stress, kemurungan dan Mencari sesuatu utk membangkit semula semangat..

10. Bakal menjadi ibu, ingin mengambil produk semasa tempoh kehamilan tapi ragu2 akan keselamatan dan kesan sampingan..

11. Masih belajar, ingin mencari pendapatan sampingan utk mengurangkan beban keluarga atau anda bercadang utk kawen awal.

Bagi sesiapa yang serius berminat dengan peluang bisnes Herbalife, anda wajib hadir NO EXCUSES! Zero to Hero adalah ibu segala STS mingguan. Satu2nya event yang akan ajar kita secara detail tentang produk Herbalife dari doktor2 terpilih n yang paling penting guest speaker kita sepanjang 2 hari nanti adalah President Team Herbalife yang mana income lebih RM100,000 sebulan!! Mereka akan share dengan kita semua HOW TO DO HERBALIFE! Ohsemmmmm!! Jangan miss this event!! It's a sold-out event!!

Lokasi: Bkt Gambang Resort City
Tarikh: 17-18 November 2012
Bayaran: RM260 (termasuk hotel 5 star, party, makan 2h 1mlm, training)


IT IS LIFE CHANGING EVENT!!!
Sekali seumur hidup,jom join this event...tak rugi pun!!
just RM260 untuk 2 hari 1 malam...termasuk:
1) tempat penginapan ( satu apartment, 4 org)
2) makan pagi, lunch
3) Dinner ( BBQ/party nite)
4) tiket training utk 2 hari


All this package bila nak compare dgn company lain, pakej ni memang murah..Just spend RM260,but u can earn later more than rm260++ after this event..
u choose!!choose the right way to invest for your future....
tickets ARE limited so BOOK YOUR TICKET NOW!!

Trust me, hanya RM260 akan ubah hidup anda 360 darjah :) From zero knowledge n skills about Herbalife, balik terus HERO terus boleh start buat income dengan Herbalife, part time or full time income :) Anda belum cukup serius untuk buat bisnes Herbalife, kalau anda tak hadir ke zerotoHERO! Ini zerotoHERO saya yg kedua yg akan dihadiri oleh 3500 orang!! Luar biasa makin ramai yg ingin mengubah kehidupan. Alhamdulillah.

https://www.facebook.com/azman.shah.7
 

rmbiz

Active Member
Joined
Mar 7, 2009
Messages
1,980
Reaction score
0
Points
20
Salam, maaaf mgggu, sy azman, pngedar prduk kesihatan herbalife..skrg nie ad promotion, khas utk bulan ini sahaja..bole lihat thread sy ‘minuman lionel messi’..di link http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=14028501#post14028501 boleh juga add sy di fb, https://www.facebook.com/azman.shah.7

xkisah pd yg nk cube utk kegunaan sndri mahu pn tok yg nk mjana income sperti sy..:)

1)SUPERVISOR(50%)..


SUPERVISOR QUALIFICATION
1) 4000 vp dalam satu bulan
2) 2500 vp dalam setiap dua bulan berturut-turut
3) kumpul 4000 vp dalam masa setahun(12 bulan)
4) berpasangan(buddies; max: 3 orang)


so korg layak dpt
1) penimbang
2) blender shaker n take
3)free tiket ke zero2hero bharga rm260
4)qualify party spectacular januari 2013


2)SENIOR CONSULTANT(35%)

1) BELI 500 VP(BULAN INI),
Yg nk trun berat bdn isteri atau suami, at least 13kg atau lebih!,,sgt2 di galakn amek 35% ini..:)


so korg layak dpt ini;(pilih tw)
1) penimbang tanita
atau
2) blender shaker n take + rm150
Bini akupun dah makan herbalife ni..memang kurus dan mantap dibuatnya...
 

mon99

Super Active Member
Joined
Jul 28, 2012
Messages
7,257
Reaction score
0
Points
60
Bini akupun dah makan herbalife ni..memang kurus dan mantap dibuatnya...
alhmdulillah..knn!;)
ahli dh ke isteri bro?..nme pn cellular nutrition..(mknan cell tubuh!:)cgrock
 

rmbiz

Active Member
Joined
Mar 7, 2009
Messages
1,980
Reaction score
0
Points
20
produk yang bagus ialah produk yang ada testimoni yg bagus dan yang banyak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register