• Forum searching still not well functioning . We have already working on it.

Herbalife - herbalife.com (DSA United States Member)

Recommended Brokers


Latest Threads

andytidus2008

Freshie
Joined
Dec 21, 2007
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
Code:
Herbalife a member of DSA United States - [URL="http://www.dsa.org/forms/CompanyFormPublicMembers/view?id=7F300000152"][B]Refer here for company membership[/B][/URL]
Herbalife is a premier nutrition and weight-management company.
We offer life-changing products and an unparalleled business
opportunity. What started with founder Mark Hughes' dream over
27 years ago has become a world-class company with over 1.7
million Distributors.

The products was awarded nobel prizes and david beckham has advertised for the company.

It definitely has a great potential to earn if you start business with me early~~ Don't hesistate..

Email me @ [email protected] so i can invite you to our weekly online presentation

Alternatively you can visit my site and just fill in the forms so i can contact you and invite you to our presentations. www.iloseweight.googlepages.com/andy

you have nothing to lose!! Email to enquire!!!!!!!!
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

akmalnizam

Fun Poster
Joined
Sep 25, 2007
Messages
591
Reaction score
13
Points
0
Location
Bandar Baru Bangi+Kuantan+Muar
dah ade orang rupenye ynag bukak thread ni...aku nak cerite pengalaman aku skit...

aku dah makan produk herbalife selama sebulan setengah untuk naikkan berat badan aku..alhamdulillah, dari 56kg, aku naik 4kg kepade 60kg...badan jadi bertenage dan cergas.

budak umah aku pun dah makan atas nasihat aku untuk turunkan berat badan dan dah turun 1.7kg in a week...

bile dah nampak perubahan aku pun dengan pantas register jadi distributor dan cube2 lah jual sikit2 start dari 2 minggu lepas...dalam seminggu aku boleh dapat RM250 untung...bile dah nampak produk ni boleh jalan, aku buat loan ngan abah aku RM4000, hari Isnin baru ni ( 21 jan 2008 ) aku laburkan semua RM4000 tuh beli stok, herbalife antar stok sampai umah pade hari rabu dan aku start jual pade hari khamis, kirenye kelmarin laa...aku buat sale nih ngan awek aku dan member group, dari kul 10 sampai kul 2ptg aku dah dapat balik duit modal RM1000, pastu aku order lagi stok dan terus pegi amik sendiri brg kat herbalife ofis jalan raja chulan...aku sampai semule kat tempat kitorang buat sale, alhamdulillah, lagi RM1000 duit modal dapat balik...semalam adalah hari yang sangat menggembirekan buat aku sebab aku tak sangke simple sangat buat mende nih...kerja dari 10 pg sampai 6 ptg, aku balik dengan keuntungan bersih RM850 (tak campur duit modal )...:D :D hari yang betul2 menggembirekan...

harini plak, start kul 9 pg, kul 11.30 chow pergi herbalife ofis amik stok lagi RM1000, sampai ke petang, hari nih aku berjaye bawak balik untung bersih RM500++...kirenye untuk dua hari nih, untung bersih ialah RM1300++....:D :D :D

ok, tu je aku nak cite, esok kitorang ade spektakular kat renaissance hotel...ta sabar nak kumpul ramai2 n share cerite...:D :D :D

kepade sesape yang nak makan untuk sihat dan kurangkan berat badan atau tambah berat badan, aku memang sangat2 syorkan produk ni, lepas makan dan dapat result yang baik...kite same2 buat duit ngan bisnes nih...:D :D

kalau ade pape nak tanye dan share, kontek aku k...

phone : 013-2158802 ( korang jangan jual no aku kat waterdrops plak :D )
email : [email protected]

pade sape2 yang dah makan dan buat bisnes nih, jom lah same2 share cerite kat sini...aku baru je buat dan banyak lagi yang kene belajar...:)
 

hugeprofits

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2008
Messages
106
Reaction score
0
Points
0
dah ade orang rupenye ynag bukak thread ni...aku nak cerite pengalaman aku skit...

aku dah makan produk herbalife selama sebulan setengah untuk naikkan berat badan aku..alhamdulillah, dari 56kg, aku naik 4kg kepade 60kg...badan jadi bertenage dan cergas.

budak umah aku pun dah makan atas nasihat aku untuk turunkan berat badan dan dah turun 1.7kg in a week...

bile dah nampak perubahan aku pun dengan pantas register jadi distributor dan cube2 lah jual sikit2 start dari 2 minggu lepas...dalam seminggu aku boleh dapat RM250 untung...bile dah nampak produk ni boleh jalan, aku buat loan ngan abah aku RM4000, hari Isnin baru ni ( 21 jan 2008 ) aku laburkan semua RM4000 tuh beli stok, herbalife antar stok sampai umah pade hari rabu dan aku start jual pade hari khamis, kirenye kelmarin laa...aku buat sale nih ngan awek aku dan member group, dari kul 10 sampai kul 2ptg aku dah dapat balik duit modal RM1000, pastu aku order lagi stok dan terus pegi amik sendiri brg kat herbalife ofis jalan raja chulan...aku sampai semule kat tempat kitorang buat sale, alhamdulillah, lagi RM1000 duit modal dapat balik...semalam adalah hari yang sangat menggembirekan buat aku sebab aku tak sangke simple sangat buat mende nih...kerja dari 10 pg sampai 6 ptg, aku balik dengan keuntungan bersih RM850 (tak campur duit modal )...:D :D hari yang betul2 menggembirekan...

harini plak, start kul 9 pg, kul 11.30 chow pergi herbalife ofis amik stok lagi RM1000, sampai ke petang, hari nih aku berjaye bawak balik untung bersih RM500++...kirenye untuk dua hari nih, untung bersih ialah RM1300++....:D :D :D

ok, tu je aku nak cite, esok kitorang ade spektakular kat renaissance hotel...ta sabar nak kumpul ramai2 n share cerite...:D :D :D

kepade sesape yang nak makan untuk sihat dan kurangkan berat badan atau tambah berat badan, aku memang sangat2 syorkan produk ni, lepas makan dan dapat result yang baik...kite same2 buat duit ngan bisnes nih...:D :D

kalau ade pape nak tanye dan share, kontek aku k...

phone : 013-2158802 ( korang jangan jual no aku kat waterdrops plak :D )
email : [email protected]

pade sape2 yang dah makan dan buat bisnes nih, jom lah same2 share cerite kat sini...aku baru je buat dan banyak lagi yang kene belajar...:)

4 jam sahaja dah dapat balik duit modal RM1,000?? Wah hebat tu.


.
 

akmalnizam

Fun Poster
Joined
Sep 25, 2007
Messages
591
Reaction score
13
Points
0
Location
Bandar Baru Bangi+Kuantan+Muar
4 jam sahaja dah dapat balik duit modal RM1,000?? Wah hebat tu.


.
tu rezeki pade hari tu...alhamdulillah...:D :D

tapi cerite aku tu bukan nak tunjukkan bahawa bisnes nih senang buat duit...just pengalaman aku sahaje...:">

nak dengar lagi satu cite best...aku tulis pengalaman aku tuh ari jumaat lepas, ari semalam ade seorang kakak telefon dan tanye pasal herbalife. bile aku tanye camne bleh dapat no aku, die kate die jumpe no. aku nih dalam CG, kirenye selepas 3 hari aku post pengalaman aku kat sini...petang tadi pergi jumpe die kat tesco puchong, terangkan serba sedikit, aku dapat untung bersih lebih kurang RM100 untuk urusniage tuh...tak sie2 aku berhujan pergi jumpe akak tu...:D :D alhamdulillah...

kat CG nih takde yang dah buat herbalife ke?

kongsilah pengalaman kat sini...
 

ronnishi4369

Fun Poster
Joined
Feb 9, 2008
Messages
266
Reaction score
12
Points
0
kawan aku ade buat...dia dah mkn ubat ni dah dah lose 4kg..
dan dia dah jd distributor..sebulan untung 4k..hebat..
ni yg teruja nak join...tp x pandai la nak cr prospek..camne ko cr prospek ek?kite ni kan laki..biasa nak turunkan badan ni pempuan..
aku lemah skit ngan pempuan da...
 

emasmoden

Super Active Member
Joined
Aug 7, 2007
Messages
7,373
Reaction score
23
Points
0
ermm aku pun nak mencelah jugalah ek.
aku dah makan product ni 3 minggu, berat aku dah turun 3.5kg. yang bagusnye product ni ialah dia seimbangkan semula system badan. sebab tu yg gemuk boleh jadi kurus, yang kurus blh jadi berisi. Dan tak perlu excersie pe pe pun.
Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki dan perempuan.
Kalau ada sesapa yg nak cuba blh lah pm aku ek. Nak tinggalkan contact no....tuan tanah marah lak.
 

akmalnizam

Fun Poster
Joined
Sep 25, 2007
Messages
591
Reaction score
13
Points
0
Location
Bandar Baru Bangi+Kuantan+Muar
kawan aku ade buat...dia dah mkn ubat ni dah dah lose 4kg..
dan dia dah jd distributor..sebulan untung 4k..hebat..
ni yg teruja nak join...tp x pandai la nak cr prospek..camne ko cr prospek ek?kite ni kan laki..biasa nak turunkan badan ni pempuan..
aku lemah skit ngan pempuan da...
aku start dengan bukak kaunter...pastu cite kat kawan kawan...sebenarnye ramai lelaki yang nak turunkan berat badan, cume ko je yang belum jumpe lagi...arini aku untung dalam RM400:D ...ko ade masalah berat badan tak? dah makan ke belum? makan dulu, bile ko rase perubahan tu, dengan sendirinye ko akan tahu ape yang nak cerite...ceritekan ape yang ko rase, mesti jujur dan ikhlas, kalo turun 1kg sebulan, cite je turun 1kg, jangan cite lebih dari tu...pastu bile ade yang beli, berikan service yang baik, rajin2kan telefon tanye khabar dan pastikan die makan seperti yang sepatutnye, kalo die ade masalah cepat2 bantu. pelanggan nih bile kite berikan service yang baik die akan terus membeli melalui kite dan akan cite plak kat orang lain...kite gak yang untung...:)

kawan ko tu dah berjaye buat income, belajar la dengan die...gud luck..:)
 

akmalnizam

Fun Poster
Joined
Sep 25, 2007
Messages
591
Reaction score
13
Points
0
Location
Bandar Baru Bangi+Kuantan+Muar
ermm aku pun nak mencelah jugalah ek.
aku dah makan product ni 3 minggu, berat aku dah turun 3.5kg. yang bagusnye product ni ialah dia seimbangkan semula system badan. sebab tu yg gemuk boleh jadi kurus, yang kurus blh jadi berisi. Dan tak perlu excersie pe pe pun.
Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki dan perempuan.
Kalau ada sesapa yg nak cuba blh lah pm aku ek. Nak tinggalkan contact no....tuan tanah marah lak.
tahniah sebab dah bermula, konsistenkan makan dan capai berat ideal...rasenye tak salah kalo tinggalkan no contact kot...tuan tanah mane ade datang dah...lepas post terus hilang...camnilah letakkan no contact dan location, so bile ade yang dekat ngan ko bleh kontek ko, kalu dekat ngan aku bleh kontek aku...

mari kite same2 rancakkan thread nih...sape2 lagi yang dah jadi distributor herbalife atau yang dah makan, jom join kat sini...
 

pelangi

Fun Poster
Joined
Feb 11, 2008
Messages
789
Reaction score
9
Points
0
hehe akmal, nurul pun join gak 2nd anniversary HERBALIFE kat renaissance hotel tu.. x nampak pun awakk... hehehe

anyway nurul pun salah sorang yg dah try sendiri ngan product herbalife dan juga skarang distributor.

nurul turun average 1kg per week, sangat happy!!
so far dah try dalam 2 bulan..

insyallah dalam masa 2 bulan lagi dah dpt ideal weight.. yess!!

bukan kena control makan ke ape, tapi by just follow healthy diet.

so far business dgn herbalife ni pun sangat puas hati..

bukan sebab untung, tapi sebab kite tolong buat org lain pun jadi happy. of course bila dpt berat badan yg kite idam2kan kite mestilah happy giler betul tak?? hehe

so kalau sesapa nak diet secara sihat, and dptkan berat ideal yg diidam2kan jgn la malu atau segan bertanya dgn nurul...

Lost Weight Now, Ask Me How!

Herbalife Independent Distributor
Nurul @ 013 340 6467
Lokasi : KL/Selangor
 

fulus2u

Junior Member
Joined
Jan 30, 2007
Messages
88
Reaction score
2
Points
0
Berapa harga produk tu aku nak kurus juga....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register