help us to forward test EA_BankingFX-Diammond_EUR-GBP

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20643
USD / JPY
103.748
GBP / USD
1.35449
USD / CHF
0.89106
USD / CAD
1.27781
EUR / JPY
125.165
AUD / USD
0.76764

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

wak

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
ada ker nak tnya ni??
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,945
Reaction score
830
Points
576
salam,

bukan ke sbb KES EA BANKINGFX nie... tread EA telah ilang sekejap huhuhuhuhu

dah... jgn kongsi EA berbayar kat sini.....sini utk ea free jer :p
 

34☺*

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
salam,

bukan ke sbb KES EA BANKINGFX nie... tread EA telah ilang sekejap huhuhuhuhu

dah... jgn kongsi EA berbayar kat sini.....sini utk ea free jer :p
tau takpe :(scam:)paid:(scam:)paid:))
 

Viere

CG Top Poster Club
Joined
Aug 8, 2008
Messages
26,579
Reaction score
179
Points
123
satgi hingaq pulak la owner tu. heh

tapi kalau bincang performance bleh kot? cuma jangan kongsi ja.
 

sunnyfx

Super Active Member
Joined
Jan 6, 2008
Messages
7,802
Reaction score
73
Points
70
Aku dah ingatkan sebelum ni. Kalau nak kongsi pun berpada-pada la...aku tengok sebelum ni main "tenyeh" jer bila nak attach file. Perbincangan mengenai performance EA aku rasa digalakkan dan itulah tujuan utama threat2 seperti ini dibuka.

"Forex Expert Advisors This section discuss EAs and their techniques, how-to, and development of the systems."
 
Last edited:

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,796
Reaction score
34
Points
30
ea yang pernah menyusahkan pengguna cg... tapi aku tgk ea ni memang ok le..... sapa ada tu, tolong jangan tempek kat sini...




p/s: aku nak pair eu untuk ea ni ada tak? PM aku sapa ada... (jangan tempek sini naaaa)
 

roberto59

Fun Poster
Joined
Sep 30, 2008
Messages
151
Reaction score
17
Points
15
i have excellent results with that ea (eur/gb). this really a good ea: can not download rar files anymore
 
Last edited:

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,796
Reaction score
34
Points
30
mcm mana nak buat agar ea ni boleh trade 5 hari seminggu.. sekarang ni dia cuma trade 4 hari seminggu, hari jumaat dia cuti... ea ni pun hormat hari jumaat kot...
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register