Help me.Comp probs..

CG Sponsors




Storyday

Active Member
Joined
Dec 9, 2007
Messages
2,405
Reaction score
13
Points
25
Hai, ak nak mintak tolong, PC ak maybe da kena hack ngan keyloggers..So, ak xleh nak acces ke C:drive ak. Bila ak nk open je C:drive, akan kuar---> "2u.com has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience".

Camne ea? ada sape2 boleh tlg?
 
Sponsored Post

aragon

Fun Poster
Joined
Nov 8, 2007
Messages
479
Reaction score
32
Points
20
dah try guna system restore???
 

mr_library

Junior Member
Joined
Nov 5, 2007
Messages
84
Reaction score
0
Points
6
"2u.com has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience"

pelik tu bro. mana dtg 2u.com tuh?
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,071
Reaction score
70
Points
80
...senang je..

..g install Kaspersky Antivirus TRial For 30 Days..

..buat full scan..

..konpem ok punye..
 

sanz

Super Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
5,911
Reaction score
481
Points
81
cuba right click pastu tekan open. kalau dia takleh bukak gak. try

start ~> Run ~> pastu type cd.. ~> type lagi cd.. [aku tak ingat command nak direct pefi drive c:\. jadi kene type cd.. 2x]. ~> pastu type dir ~> cuba tgk file kat situ ade tak 2u.com. kalau ade delete je pakai cmd tu. klau takde ko tgk file suspicious.
 

nokaki

Active Member
Joined
May 26, 2008
Messages
2,159
Reaction score
2
Points
25
Hai, ak nak mintak tolong, PC ak maybe da kena hack ngan keyloggers..So, ak xleh nak acces ke C:drive ak. Bila ak nk open je C:drive, akan kuar---> "2u.com has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience".

Camne ea? ada sape2 boleh tlg?
ada natang virus & sewaktu dgnnya
leh bukak tp xdpt direct
penawar >> format baru :D
 

sanz

Super Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
5,911
Reaction score
481
Points
81
takyah format. clean kan je. sebaik2 nyer .. kalau nak hard disc tahan sampai bertahun2 lame gler jangan biasekan format.
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
ko ada install apa2 dari ...2u.com tak?

basa masalah ni datang dari "????? has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience"

????? tu yg memasalahkan pc ko.

klau ko ada install toolbar ke apa ke, sila uninstall.
 

akuler

Fun Poster
Joined
Nov 13, 2006
Messages
638
Reaction score
13
Points
15
.com atau .exe adalah file applikasi yg bole dilarikan dlm window.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register