HELP - Kaedah sesuai nak tekel awek di shopping complex.

CG Sponsors




myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,909
Reaction score
585
Points
161
Dikorek agi... tetapi menarik ni jika ada perkembangan terbaru.

Sayangnya...
Last Activity: 04-02-2013 08:28 PM
 
Sponsored Post

Ghuluw

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2012
Messages
313
Reaction score
62
Points
20
Habis gak baca...fuh....hope dapat tackle dr tu...hehe...amin!
 

General Juhziz

Super Active Member
Joined
Apr 21, 2010
Messages
8,682
Reaction score
254
Points
81
Salam CGrians sekalian,

Dah 5 tahun aku single sekarang aku rasa dah tiba masa untuk aku cari calon bini.

So, nak dipendekkan cerita, aku ada berkenan dengan sorang minah yang jaga kaunter kat salah satu shopping complex area aku nih.

Orangnya comel, muka ala - ala arab sikit dan sopan nampak gayanya. :">

Memandangkan dah 5 tahun aku tak pernah usha atau tekel awek, jadi skill tu dah berkarat. :p

So, apa cadangan best untuk aku mula usha si dia tu.

Info semasa:

1. Dia jaga kaunter bayaran. Kadang - kadang kat area groceries, kadang2 area baju.

2. Aku takde kenal sapa - sapa dalam tempat kerja dia tu.



Antara rekomendasi yang aku dah terima:

1. Tegur sapa 2 - 3 kali baru mintak no phone.
2. Tegur and terus usha mintak no phone (rasa macam desperate pulok)
3. Kasi note (taruk no phone aku).

Jadi, apa cadangan korang and kalau korang ada cadangan yang lebih bernas, amat - amat dialukan.

Niat aku, nak kenal si dia macam mana, kalau ok, dia pun suka ngan aku, aku nak masuk pinang je. Malas tunggu lama - lama nanti kuciwa macam dulu.. :D

Sedikit fakta tentang aku: Aku agak pemalu and agak berat nak buka mulut (cakap).

Cadangan amat dialu alukan :)cgrock


UPDATE (tindakan 1): 25 October 2011 (jam 10:40am)
Update (tindakan demi tindakan + hasil?) 15 November 2011.
Update (lepas ayat mengayat) 8 December 2011
Update (selepas 3 kali lepak bersama) 4 Januari 2012
Update (What's going on?) 9 Januari 2012
Update (Dia mengadu?) 11 Januari 2012
Update (Usik mengusik) 29 Januari 2012
Update (Munculnya Sang Kekasih) 9 Februari 2012
Update (Bertemu Keluarga Bakal M__:">)6 Mac 2012

Update (Cincin Merisik:">)14 Aug 2012

Mst tt dah dapat baby comel 😉😉😉
 

danzig_08

Active+ Member
Joined
Dec 13, 2006
Messages
2,612
Reaction score
4
Points
30
perghhhh last TT online
Last Activity: 04-02-2013 08:28 PM

harap2 dah kahwin dan ada anak laaa yerrr....
 

coolsokmo

Fun Poster
Joined
Mar 2, 2007
Messages
444
Reaction score
0
Points
10
besh baca dr page 1 sampai habis...
korek thread gini banyak pekdah...
gosh... dah kawen dah kan...
kot kot ada part 2 ker... lepas kawen...

"A long long time ago..."

apaerpun tt... tahniah... memotivated amber utk sirami cinta 'tuk isteri...:">:p:">:p:">:p
:)paid:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register