HELP - Kaedah sesuai nak tekel awek di shopping complex.

CG Sponsors




Sponsored Post

mick2030

Active Member
Joined
Sep 21, 2008
Messages
1,608
Reaction score
14
Points
25
Huhu.... panjangnyer.... dah masuk page 60. Penat aku mentelaah thread TT ni :) Gudluck to TT. Anyway, any update?

Orang lain punyer citer, aku plak yang x sabar nak tahu... huhu... :)
 

anakrimau

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2007
Messages
147
Reaction score
7
Points
15
Huhu.... panjangnyer.... dah masuk page 60. Penat aku mentelaah thread TT ni :) Gudluck to TT. Anyway, any update?

Orang lain punyer citer, aku plak yang x sabar nak tahu... huhu... :)
Update? Settle dah risik + tunang :">
 

botet017

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2011
Messages
704
Reaction score
8
Points
15
Pergghh dengki gile aku. Crite ko ni pun lebh kurg crite aku jgk. Cume aku masih dlm proses mengayat tp ko plak da berjaye ikat die jd milik ko. Si die ni lak cam burung merpati nampak jinak tp bile nak pegang die lari terbang. Tp skang da nmpk la skit hasilnye walaupun progress agak slow. Doakan aku berjaye mcm ko TT........
 

anakrimau

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2007
Messages
147
Reaction score
7
Points
15
Boss, slow and steady. Keep on contact dia. tapi jangan push. Rileks and cool. ambil berat pasal dia selalu. :D

InsyaAllah, jika dia itu jodoh ko, maka tak kan lari mana jugak. Usaha & tawakal boss..

Kalau sukses, jangan lupa khabarkan berita baik di sini. :D


Pergghh dengki gile aku. Crite ko ni pun lebh kurg crite aku jgk. Cume aku masih dlm proses mengayat tp ko plak da berjaye ikat die jd milik ko. Si die ni lak cam burung merpati nampak jinak tp bile nak pegang die lari terbang. Tp skang da nmpk la skit hasilnye walaupun progress agak slow. Doakan aku berjaye mcm ko TT........
 

malkovich

Active Member
Joined
Oct 24, 2008
Messages
2,399
Reaction score
85
Points
30
wahai anakrimau yg cumel
up la sket pic si dia :p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register