Hellogold?

CG Sponsors




balibali78

Junior Member
Joined
Jun 7, 2011
Messages
86
Reaction score
0
Points
6
Ada sapa - sapa pakai hellogold tak ? Boleh tolong ajar macam mana nak pakai?
 
Sponsored Post

ezal_7855

Fun Poster
Joined
Apr 21, 2008
Messages
221
Reaction score
11
Points
20
BELI EMAS SECARA ONLINE & PATUH SYARIAH

1. Download apps di bawah, dan daftar macam biasa :

https://referral.hellogold.com/?ref=RAIZ7OLU

2. Muat turun aplikasi HelloGold sekarang (Play store / App Store) Buat pembelian emas sebanyak RM50 dan dapatkan rebat RM5 dengan serta-merta! - Gunakan kod promosi [RAIZ7OLU] atau klik di sini untuk maklumat lanjut: https://referral.hellogold.com/?ref=RAIZ7OLU

3. Info lanjut juga anda boleh baca sendiri di; https://help.hellogold.com/ms/kategori/tentang-hellogold/
 

limaumama

Freshie
Joined
Apr 18, 2014
Messages
40
Reaction score
1
Points
11
cuba tgk video ni mcm mana da pakai. Senang je, even boleh beli gold RM1. Bulan bulan kumpul byk tuuu. Kikikiki.
 

shamazar

Freshie
Joined
Aug 5, 2019
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
Ade tengok kat boost app ade RM15 cashback. Tapi kena beli RM100 tak silap.
 

emelda

Freshie
Joined
Apr 10, 2019
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
Ade tengok kat boost app ade RM15 cashback. Tapi kena beli RM100 tak silap.
Klu pakai ewallet boleh dapat coins, coins tu redeem cashback lagi. Bertambah value nye. Kalau rajin laa.
Harga melonjak drpd sblum ni,spread besar klau tgk di mana2 broker forex.
Yes, mcm - mcm isu krg dgn isu politik, isu pandemik nye. Sbb tu kot naik.
 

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,246
Reaction score
43
Points
130
skg gold da mhl lak 1,6XX

tggu trun dlu..at least 1,370 (kalo dpt la)

so far hellogold plg kurg spreadnya & mudah nk guna
 

LeoFX28

Fun Poster
Joined
Jan 29, 2010
Messages
615
Reaction score
0
Points
10
Hello gold boleh tukar emas fizikal tak?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register