helicopter RC..sape yang main???

CG Sponsors




cyberkids

Super Active Member
Joined
Nov 10, 2008
Messages
5,428
Reaction score
35
Points
70
aloooooooo..salamm..

sape2 yang yang main helicopter rc ni???jom la kongsi2 cerita n pengalaman..aku ni9 bru je mula....skarg kai lama v3 je...:D:D
 
Sponsored Post

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
aku beli tuk anak aku chopper yg kecik 2 channel tu.

untuk pak dia, men yg 4 channel... haks
 

cyberkids

Super Active Member
Joined
Nov 10, 2008
Messages
5,428
Reaction score
35
Points
70
ok la tu..budak2 kalo bgi 4 chanel trus aku rasa mmg crash la..hahahah.blajar slow2.. bro kai 4 chanel model pe???
 

cyberkids

Super Active Member
Joined
Nov 10, 2008
Messages
5,428
Reaction score
35
Points
70
kos agak tggi gak la..tpi minat punya pasal.bedal je..hahhaha..
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
ok la tu..budak2 kalo bgi 4 chanel trus aku rasa mmg crash la..hahahah.blajar slow2.. bro kai 4 chanel model pe???
tah... tak ingat model pe...

tak syok arrr 4 ch... nak sapu 6 atau 7 ch laks... haks
 

jibam

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2008
Messages
938
Reaction score
10
Points
30
aku mcm mnat gak nga heli nie.. baru dk survey2 rega ngan model.. sapa2 bole rekemen kan..?
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
aku mcm mnat gak nga heli nie.. baru dk survey2 rega ngan model.. sapa2 bole rekemen kan..?
kalau area klang valler aku rasa baik ko gi beli kat dealer terus... aku suggest kat amcorp mall.

lain2 tempat ko leh survey kat midvalley dan sungei wang
 
Sponsored Post
Top
Log in Register