Heavy Rain (PS3 EXCLUSIVE)

CG Sponsors




Sponsored Post

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
macam dalam drama plak game nie..agak menarik jugak..tungguuuuu
 

izack1981

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2007
Messages
10,380
Reaction score
61
Points
120
macam dalam drama plak game nie..agak menarik jugak..tungguuuuu
Memang dia buat mcm drama..lebih kepada movie interaktif. 1st time game buat camnie...
:)cgrock:)paid:)paid
 

izack1981

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2007
Messages
10,380
Reaction score
61
Points
120
Cayalah!! Aku tengah melayan game ni. Macam drama interaktif gitu.. Best jugak, kisahnyer tentang Pembunuh Bersiri Origami (The Origami Killer) yang memburu budak-budak khas lelaki. Pembunuh akan tinggalkan satu origami ditangan mangsa pembunuhan. Watak utama dalam cerita ni bernama Ethan Mars, sedang bermain bersama anaknya Shaun Mars. Tiba-tiba dia menyedari anak lelakinya hilang. Dia membuat laporan polis dan mengesyaki ini angkara Origami Killer kerana pada masa dia mencari anaknya itu ada satu origami ditangannya. Siapakah Origami Killer? Sejauh mana kita sanggup berkorban untuk menyelamatkan orang tersayang? Jom layan game ni!! Baru kita tau jawapannya... :p:p:p:p
 
Last edited:

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
grafik camner bro..ade tangkap leleh tak:)
 

izack1981

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2007
Messages
10,380
Reaction score
61
Points
120
grafik camner bro..ade tangkap leleh tak:)
Grafik bukan MACAM REAL.. Tapi MEMANG REAL!!! Ada tv LCD + HDMI memang layan game ni. Dah menang dah.. Jalan cerita dia berbeza2 ikut cara korang main, so, xde la boring klu main banyak kali.
 

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
aku tgh download demo dier..kite tgk best ke tak:D
 

kelvicharlie

Freshie
Joined
Mar 8, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
I have seen the reviews.Graphically the game looks outstanding.The music sounds great and nice looking rain effects too.I have arranged to borrow a friend’s PS3 just to play this game. Hopefully it will live up to the hype.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register