Hasil forex korang...

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21745
USD / JPY
103.784
GBP / USD
1.36816
USD / CHF
0.88523
USD / CAD
1.27337
EUR / JPY
126.353
AUD / USD
0.77165

CG Sponsors




edifier83

Fun Poster
Joined
May 3, 2007
Messages
774
Reaction score
5
Points
15
salam..

Aku percaya ramai dikalangan ahli CG ni otai2 forex..so aku nak tau la jugak ape yang korang dah beli dan akan beli hasil dari forex ni..penah ke korang beli kete cash?beli rumah ker....:D
 
Sponsored Post

34☺*

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
Baru2 ni kawan aku baru je beli BMW 5 series cash :)) hasil dari FOREX :))

Aku dalam perjalanan utk jadi sama mcm dia:eek: :eek:

Harap2 sampailah ke destinasi yg ingin kutuju :)
 
Last edited:

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Aku dah ada banglow sebiji kat Melaka...
 

kasmarol

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,934
Reaction score
59
Points
80
34☺*;3060987 said:
Baru2 ni kawan aku baru je beli BMW 5 series cash :)) hasil dari FOREX :))

Aku dalam perjalanan :eek: :eek:

Harap2 sampailah ke destinasi yg dituju :)
btl ke ni?:-?~X(
 

34☺*

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
btl ke ni?:-?~X(
Xcaye ek ? :eek: :eek:

Terpulangla pada kamu nak menpercayai atau tidak :))

Jgn kamu ingat dgn FOREX, kita tidak mampu kaut juta2 hasil FOREX :)) Semestinyea mampu, karena dah ramai yg menbuktikanyea .

Contoh ada sorang dalam warga CG dah menbuktikanyea, cuba cari sendiri :)) atau aku perlu bagitau :eek:

:(scam:)paid:)paid
 
Last edited:

tesco

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2008
Messages
344
Reaction score
2
Points
15
Seminggu aku dapat RM2500....sebulan dalam RM8000...minggu depan kereta baru aku....Compressor Sport keluar Plat PJA...:eek:
 

putriDanea

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2008
Messages
444
Reaction score
0
Points
10
34☺*;3061026 said:
Xcaye ek ? :eek: :eek:

Terpulangla pada kamu nak menpercayai atau tidak :))

Jgn kamu ingat dgn FOREX, kita tidak mampu kaut juta2 hasil FOREX :)) Semestinyea mampu, karena dah ramai yg menbuktikanyea .

Contoh ada sorang dalam warga CG dah menbuktikanyea, cuba cari sendiri :)) atau aku perlu bagitau :eek:

:(scam:)paid:)paid
aku pecaya beb!
sbb forex tak sama cam saham lain. time naik pun leh profit, time tgh turun pun leh profit. tp kena tgk gaklah melabur brape byk. kalu jenis melabur min usd10k, aku rasa dlm bbrapa bulan leh beli BMW cash... :))
 
Last edited:

tesco

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2008
Messages
344
Reaction score
2
Points
15
aku pecaya beb!
sbb forex tak sama cam saham lain. time naik pun leh profit, time tgh tutun pun leh profit. tp kena tgk gaklah melabur brape byk. kalu jenis melabur min usd10k, aku rasa dlm bbrapa bulan leh beli BMW cash... :))
Tapi aku rasa kalu org Melayu ni mungkin hanya RM35 jeer kot..lepas tu tidur malam mimpi dapat juta juta....kedekut...mana nak kaya:eek::eek::eek::)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register