Haruma Miura Meninggal Dunia Selepas Di Temui Tergantung

CG Sponsors




Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
20,581
Reaction score
3,412
Points
236
18.07.2020 - Tokyo, Pelakon terkenal Jepun, Haruma Miura dilaporkan meninggal dunia pada usia 30 tahun. Menurut media antarabangsa, pelakon yang popular dengan filem Last Cinderella itu mati kerana telah membunuh diri. Pihak polis Tokyo telah menjumpai mayat mendiang di rumahnya dalam keadaan tergantung pada Sabtu sekitar jam 1 petang waktu tempatan.

Miura telah dihantar ke hospital namun malangnya dia gagal diselamatkan. Miura pernah tampil dalam drama televisyen seperti "Bloody Monday," "Last Cinderella," dan "Gokusen", serta filem termasuk "Koizora," "Eien no Zero," dan "Attack on Titan."

Kejadian itu terbongkar kerana Miura dijadualkan untuk berjumpa dengan seseorang untuk urusan kerja namun tidak muncul. Rata-rata peminat Miura terkejut dengan berita pemergian pelakon tersebut. Jika anda menjengah ke laman sosial, Twitter khususnya kata kunci Haruma Miura kini trending kerana pemergian pelakon tersebut

Screenshot-2277.jpg



Berita asal http://www.astroawani.com/berita-hi...nggal-dunia-selepas-ditemui-tergantung-251788
 
Sponsored Post

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,521
Reaction score
1,955
Points
206
berjangkit artis korea jugak ye bunuh diri.
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
19,531
Reaction score
1,467
Points
206
hairan ye, artis2 ni kayo rayo & glemer ramai peminat.

klu ikut lojik dah kayo bnyk duit & harta jadi tentu hidup akan bahagia kan?

tapi kenapa bnyk artis bunuh diri? apo punco dio?

detektif conan CG sila siasat! ekekekekeke
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,521
Reaction score
1,955
Points
206
hairan ye, artis2 ni kayo rayo & glemer ramai peminat.

klu ikut lojik dah kayo bnyk duit & harta jadi tentu hidup akan bahagia kan?

tapi kenapa bnyk artis bunuh diri? apo punco dio?

detektif conan CG sila siasat! ekekekekeke
jiwa kosong.
 

dungunboy

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2013
Messages
715
Reaction score
128
Points
33
Diorang bangga dgn kematian diaebabkan bunuh diri, lebih² lagi kalau berkaitan dgn kerja..
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,248
Reaction score
474
Points
141
Covid Tu no 1 kot....padahal virus baru Tu...Bala btol
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,246
Reaction score
259
Points
131
nak jadi lejen sampai bunuh diri..
aku pon x kenal sape dia ni..

dulu Leslie Cheung pon bunuh diri juga..lama2 org bole lupa pasal dia ni..
yg org ingat sampai skang walau mati muda ialah Bruce Lee shj..Kurt Cobain pon nama dah tenggelam..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register