Hartanah untuk dilelong di Ampang, Cheras & Bandar Sri Damansara

CG Sponsors




loyarr

Freshie
Joined
Dec 11, 2008
Messages
5
Reaction score
0
Points
3

Type : Single Storey Terrace House
Area : 1,430 square feet
Address : No. 38, Jalan 3/5, Taman Kosas, Ampang, 68000 Selangor
Reserve Price : RM200,000.00 Market Value : RM200,000.00


Type : 3 Bedroom Condominium
Area : 95.22 square metres (1,025 square feet)
Address : No. C-13A-8, Block C, Mentari Condominium, Jalan Tasik Permaisuri 3, Bandar Tun Razak, Cheras, 56000 Kuala Lumpur
Reserve Price : RM144,000.00 Market Value : RM160,000.00


Type : 2+1 Bedroom Condominium
Area : 148.64 square metres (1,600 square feet)
Address : No. 501, Block A, Paradesa Tropica, No. 7, Persiaran Meranti, PJU 9, Bandar Sri Damansara, 52200 Kuala Lumpur
Reserve Price : RM261,000.00 Market Value : RM290,000.00

Assignee Bank : Malayan Banking Berhad
Auction date : 24.12.08
For further details please contact 0199166041/email to [email protected]
 
Sponsored Post

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Kata lelong , tp nape kurang sngt diskaunnya ?

kalau rega umah 200k , jual 100k , baru nama lelong
 

dinbrabus

Fun Poster
Joined
Apr 21, 2008
Messages
166
Reaction score
8
Points
15
Harga Rumah Lelong?

Kata lelong , tp nape kurang sngt diskaunnya ?

kalau rega umah 200k , jual 100k , baru nama lelong
Rumah ni baru kali pertama kut masuk lelong (first round). Kalau x ada bidder, next round selalunya akan turun sikit, sehinggalah ada bidder. Selalunya bila harga reserve terlalu rendah akan menarik ramai bidder dan harga yg dimenangi selalunya akan lebih tinggi dari harga reserve sebelum ni yg x ada bidder. Sudah menjadi ragam manusia + ego...nak menang sentiasa...last2 dapat harga tinggi juga.
 

hafizans

Freshie
Joined
Jun 29, 2008
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
aku rs ramai yg tk tau konsep lelong, lelong hartabenda ni akan ikut harga pasaran. then baru akan dikurangkan samada 10% atau lebih..
sampai ada pembeli.kalu sesape nk cri rumah, boleh email aku [email protected].
 

sbwmali

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2008
Messages
785
Reaction score
1
Points
15
mahal sgt.
tunggu yang murah-murah je.
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,861
Reaction score
88
Points
125
aku carik umah flat yg bawah 100k...area lembah kelang selain area bukit antarabangsa...
 

my.name.is.nad

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,496
Reaction score
6
Points
115
kalau nnak harga murah lagi. g bank minta list. kalau under orang ni mesti nak ambil untung. petrol dia lagi masa dia lagi. kalau nnak murah pergi direct 2 the bank
 

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
evo 7 kat paradesa tu taknak lelong ke? sori tt mengarut sket tgh2 mlm ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register