Harry Styles kaki perempuan

CG Sponsors




dhiaperfumes

Banned
Joined
Nov 12, 2009
Messages
41,571
Reaction score
63
Points
120
Media Hollywood melaporkan, sikap playboy Harry Styles, 19, kini semakin menjadi-jadi.

Ahli kumpulan One Direction itu juga dikatakan sering berfoya-foya dan menghabiskan masa untuk berparti.

Menurut sumber, ahli kumpulannya juga sudah tidak tahan dengan sikapnya yang turut terbawa-bawa ketika mengadakan persembahan termasuklah sewaktu mengadakan konsert jelajah mereka.

"Sikapnya semakin teruk. Itulah yang menjadi punca perpisahannya dengan Taylor Swift.

"Hubungan mereka hanya mampu bertahan dua bulan. Swift dapat merasakan Harry tidak ikhlas mencintainya," kata sumber.
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,690
Reaction score
21,085
Points
1,671
gmbr xde ke
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
279
Points
131
biasala tu
jangan lelaki tu kaki jantan dah
 

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
tak laki la kalau tak foya2 lupa dunia camtu
 

ZURA-SAN

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2010
Messages
13,037
Reaction score
23
Points
120
bagusla tu..

sekurang2nya dia bukan gay....
 

Hitman™

Legendary Member
Joined
Apr 27, 2010
Messages
12,286
Reaction score
163
Points
128
kau kalau buka thread, tak semenggah betul aku tengok.
 

hyde

Active Member
Joined
Nov 11, 2009
Messages
1,688
Reaction score
1
Points
25
jangan kena siplis dah la :)
 

kopiais

Active Member
Joined
Nov 1, 2012
Messages
2,009
Reaction score
181
Points
33
bro letak la gambar..kalo malas letak jgn la buka thread
 

intermedia

Junior Member
Joined
Sep 21, 2009
Messages
86
Reaction score
1
Points
11
Media Hollywood melaporkan, sikap playboy Harry Styles, 19, kini semakin menjadi-jadi.

Ahli kumpulan One Direction itu juga dikatakan sering berfoya-foya dan menghabiskan masa untuk berparti.

Menurut sumber, ahli kumpulannya juga sudah tidak tahan dengan sikapnya yang turut terbawa-bawa ketika mengadakan persembahan termasuklah sewaktu mengadakan konsert jelajah mereka.

"Sikapnya semakin teruk. Itulah yang menjadi punca perpisahannya dengan Taylor Swift.

"Hubungan mereka hanya mampu bertahan dua bulan. Swift dapat merasakan Harry tidak ikhlas mencintainya," kata sumber.
Tu tandanya ahli kumpulan diorang jeles...haha :)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register