harga semasa myvi manual 1.3 second hand 2006??

CG Sponsors




maskofzorro

Fun Poster
Joined
Jun 14, 2011
Messages
286
Reaction score
28
Points
25
salam 1 malaysia semua warga cg. saya bercadang ingin mebeli kereta myvi 1.3 manual register year tahun 2006.saya tidak pasti berapa harga semasa myvi tersebut.cuma inginkan kepastian untuk mengelak dari ditipu.terima kasih atas semua pandangan dan pendapat.
 
Sponsored Post

maskofzorro

Fun Poster
Joined
Jun 14, 2011
Messages
286
Reaction score
28
Points
25
dah buat perbandingan di mudah,cuma nak double triple confirmation.hehe..yg sy dpt harga around 22k to 23k.
 

asby

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
dah buat perbandingan di mudah,cuma nak double triple confirmation.hehe..yg sy dpt harga around 22k to 23k.
murah dah tu 22k..tapi 2007 boleh loan tinggi lagi..2006 xdapat dah rasanya
 

ema echa

Freshie
Joined
May 22, 2013
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
berapa harga semasa myvi 1.3 manual 2007 skrg ni ye...mate da bluurr la survey kt web2 ni..pls reply
 

jerul

Legendary Member
Joined
Jul 13, 2009
Messages
10,667
Reaction score
64
Points
120
member aku ada nk jual myvi..
 

ema echa

Freshie
Joined
May 22, 2013
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
hehe abam...tq..skang ni ema da ade jmpe myvi 1.3 manual 2007 murah 23,800 yg jd mslh nye used car mcm nk makap lbih smpaikan bab processing doc used car ltk 1,600 mcm tu..insuran 1,140 total on the road da kre 26k lebih...tu yg jd buntu tu..dala mse mula2 jmpee ckp xde lesen xpe just bg copy lesen adik bradik je xperlu granto..ale2 jmpe lg skali mati2an ckp nk granto lak..dala myvi manual 2nd pnye pyah nk cri..aduyaiii,DILEMA tol la..!!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register