BTC USD 42,871.1 Gold USD 1,817.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Harga melampau SCAN Baby dalam perut..

azam575

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
99,721
Joined
Jul 19, 2007
Messages
99,721
Reaction score
832
Points
576
Awards
1
Benda paling sangal pasal hospital swasta ... tak boleh buat .. refer spital kerajaan juga :eek:
 
Sponsored Post

hum

Super Active Member
Messages
5,486
Joined
Mar 9, 2009
Messages
5,486
Reaction score
97
Points
70
da 5 tahun da post ni. anak dlm kandungan tu pn da sekolah. hehe

Lama dah post ni rupanya..sy pun ada pengalaman mcm ni..mula2 call tny klinik boleh scan detail ke tak,ada 4d ke tak..nurse jawab,ada semua boleh buat..sekali pergi scan,dia buat 2d je..hitam putih pastu kene bayar rm100..tak puas hati betul rasa..
 

okada_kodo

Active Member
Messages
2,464
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,464
Reaction score
6
Points
25
Lama dah post ni rupanya..sy pun ada pengalaman mcm ni..mula2 call tny klinik boleh scan detail ke tak,ada 4d ke tak..nurse jawab,ada semua boleh buat..sekali pergi scan,dia buat 2d je..hitam putih pastu kene bayar rm100..tak puas hati betul rasa..

sabar la bos. nak buat macamana.. :(:(:(
 

mohdnor

Active Member
Messages
2,145
Joined
Sep 11, 2008
Messages
2,145
Reaction score
81
Points
30
Lama dah post ni rupanya..sy pun ada pengalaman mcm ni..mula2 call tny klinik boleh scan detail ke tak,ada 4d ke tak..nurse jawab,ada semua boleh buat..sekali pergi scan,dia buat 2d je..hitam putih pastu kene bayar rm100..tak puas hati betul rasa..

takat 2D gi Klinik Kesihatan free
 

thetu5

Active Member
Messages
1,660
Joined
Nov 25, 2007
Messages
1,660
Reaction score
31
Points
30
ni smua biz..org nk sgt..yg 6D tu lg kapak..baik pki 4D boleh tikam no
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register