Harga melampau SCAN Baby dalam perut..

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

hum

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2009
Messages
5,477
Reaction score
88
Points
0
da 5 tahun da post ni. anak dlm kandungan tu pn da sekolah. hehe
Lama dah post ni rupanya..sy pun ada pengalaman mcm ni..mula2 call tny klinik boleh scan detail ke tak,ada 4d ke tak..nurse jawab,ada semua boleh buat..sekali pergi scan,dia buat 2d je..hitam putih pastu kene bayar rm100..tak puas hati betul rasa..
 

okada_kodo

Active Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,462
Reaction score
5
Points
0
Lama dah post ni rupanya..sy pun ada pengalaman mcm ni..mula2 call tny klinik boleh scan detail ke tak,ada 4d ke tak..nurse jawab,ada semua boleh buat..sekali pergi scan,dia buat 2d je..hitam putih pastu kene bayar rm100..tak puas hati betul rasa..
sabar la bos. nak buat macamana.. :(:(:(
 

mohdnor

Active Member
Joined
Sep 11, 2008
Messages
2,100
Reaction score
73
Points
48
Location
tg karang-setiawangsa-jay bee
Lama dah post ni rupanya..sy pun ada pengalaman mcm ni..mula2 call tny klinik boleh scan detail ke tak,ada 4d ke tak..nurse jawab,ada semua boleh buat..sekali pergi scan,dia buat 2d je..hitam putih pastu kene bayar rm100..tak puas hati betul rasa..
takat 2D gi Klinik Kesihatan free
 
Sponsored Post
Top
Log in Register