BTC USD 42,968.8 Gold USD 1,817.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Harga melampau SCAN Baby dalam perut..

underscore

Legendary Member
gem
Messages
12,072
Joined
Sep 20, 2008
Messages
12,072
Reaction score
4,460
Points
266
Awards
2
special blood test rm 350 buat kat pakar sakit puan... mahal tak ?
 
Sponsored Post

janggut_X

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
57,870
Paid Membership
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
aku peknan, setia g klinik jamieaton kat equine park... doc pompuan, melayu... sgt ramah.. tanyer la soklan sampai 1.2jam, rilek je dia layan.. env klinik pun aman sbb dia ada bilik blkg khas utk anak2 kecik main...

ada buat scan 2d, 3d, 4d... murah la jugak!!
so sape org kg aku yg duk area seri kembangan, putrajaya meh la ke klinik dia... hehehe aku tlg pomot kalau service tip top....

belah mana? nama klinik? 24 jam? mohon pencerahan
 

copy left

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,215
Joined
Jun 25, 2008
Messages
27,215
Reaction score
606
Points
161
aku buat scan 4d kat bangi rm130 jerk..... kat putrajaya pun ada harga lebih kurang jerk.....
 

lost_soul2878

Super Active Member
Messages
8,745
Joined
Jan 11, 2010
Messages
8,745
Reaction score
18
Points
65
haha... aku kena dgn wife scan 4d kat naluri wangsa maju, ingatkan kena la dalam 100++, sekali masa nak bayar ambik kau dekat 300 wakakaka... sampai balik rumah aku gelak jer. nak marah bini :))................:((
 

mohdnor

Active Member
Messages
2,145
Joined
Sep 11, 2008
Messages
2,145
Reaction score
81
Points
30
Ala tt, standard ler, nak jimat dan layanan lebih pro, gi klinik kesihatan kerajaan. Wa dah serik pergi klinik swasta ni, baik klinik kerajaan. Puas hati dan jimat

betul tu
gi scan klinik swasta dengan gel dah abis die picit jgk bg keluar
bayangkan ubat gigi yang tinggal baki2 yang kite tekan jugak bagi keluar baki2 yang ada.mmg x puashati
sok aku gi hospital ampang siap pakar yang layan
free of charge
 

8itis9

Active Member
Messages
2,172
Joined
Sep 9, 2013
Messages
2,172
Reaction score
11
Points
30
paling mahal aku kena rm200.
tapi detail scan la.
sampai check baby jantung berlubang ke tak.
bibir sumbang ke tak.
sejam lebih. sampai part ada yg aku nak trtido walpon doktor tu detail gila cita.

lain2 scan rm50 kebawah.
pernah tak kena charge sbb anak aku tak nak tunjuk jantinanya... hehehe
 

sangbogol

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,193
Joined
Dec 12, 2007
Messages
25,193
Reaction score
52
Points
120
kau sound dia kaw2 punya sebelum blah,tak pun tak payah bayar terus cau je
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register