harga kenderaan turun 40-50 may depan

CG Sponsors




badawidollah2

Active+ Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
4,237
Reaction score
33
Points
30
penyusunan GST dan subsidi minyak negara 2010.

kemungkinan yang akan berlaku
petrol ron 95 naik, harga asal RM1.80 naik menjadi RM2.70~3.40
harga kenderaan turun 40-50%

ps/
aku malas cakap lain,
buat sakit hati je
 
Sponsored Post

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
919
Points
161
harga kenderaan turun???? isk kat Mesia nih payah nak berlaku... kalo dah naik payah nak turun sebab semua dok minum tongkat ali ajer...:)):))
 

mustang rider

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,327
Reaction score
104
Points
33
huhuhuhuh....mahal minyak tu....kereta apa yang turn harga tu??? kalau kereta nasional tak turun tak apa.......:)):)):))








:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

nalia70

Fun Poster
Joined
Nov 19, 2008
Messages
882
Reaction score
2
Points
15
klu harga kereta turun cantik juga,tapi klu minyak naik aduh sakit lebih la tu..
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
uiks

patut ka aku kata apa..........mmmmmmmmmmm

naik turun..aku rasa tak turun kot
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,071
Reaction score
70
Points
80
..abis..kalau yang mmg da ada kete ni mcm mana..

....harga turun juga ker....loan bank bole kurangkan ker
 

tok_jogho

Active+ Member
Joined
Sep 29, 2008
Messages
2,844
Reaction score
9
Points
25
tunggu jerlah..tp kat m'sia nie bab turun nie mmg susah nak berlaku...kalau berlaku pun leh masuk world record tu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register