BTC USD 57,334.8 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Harga emas dijangka lebih RM300 segram

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
12,667
Reaction score
2,859
Points
201
ok klu sebulan..tapi 1-2 minggu ni, x gerak sgt rasanya..
arini pon naik 1 sen..takut org ambil untung sbb naik mendadak juga 2 hari ni..

sejak aku ade akaun CDS ni, mmg senang beli sendiri..cuma short term fee lagi mahal dari Wahed laa..
tapi kita bole kontrol bile nak beli dan jual..xpe laa bro abaikan Wahed klu nak beli GOLD shj..
Wahed sesuai jika beli saham dia di US (HLAL)..

Selain GOLD ETF ada option untuk trade saham lain. Ini untuk mereka yang ada masa nak tgk market bursa.

Aku pun just nak belajar dlu ni. Tgk Trending Saham. Tengok Gold Price.
 
Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,785
Reaction score
408
Points
141
berjaya lepas 1750..
setakat arini 1775..
munkin keadaan Covid 19 yg x reda2 buat org nak simpan emas balik..
 

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,419
Reaction score
78
Points
130
gold 🚀 🚀 🚀

menuju 2k usd?
 
  • Like
Reactions: fms
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register