Hanya untuk orang-orang yang nak kahwin!

CG Sponsors




junior27

Active Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
2,030
Reaction score
1
Points
25
Salam...

Apa khabar? Semalam time aku surf-surf internet, aku terjumpa satu website nie.
Nampak macam best je.. website pasal orang yang nak kahwin tapi tak cukup duit.
Bagi sesiapa yang nak kahwin....Cuba lah try ushar website nie.. manalah tahu dapat membantu ke?

sesambil tu kita bole chit-chat camna nak sempurnakan hajat untuk berkahwin. Kita kutip pengalaman dari mereka2 yang sudah berkahwin... Camna korang menyimpan untuk wang perbelanjaan kahwin....

KLIK SINI
Bye!
 
Last edited:
Sponsored Post

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,557
Reaction score
251
Points
131
Salam...

Apa khabar? Semalam time aku surf-surf internet, aku terjumpa satu website nie.
Nampak macam best je.. website pasal orang yang nak kahwin tapi tak cukup duit.
Bagi sesiapa yang nak kahwin....Cuba lah try ushar website nie.. manalah tahu dapat membantu ke?

KLIK SINI
Bye!
cam affiliate je:D
 

junior27

Active Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
2,030
Reaction score
1
Points
25
tu le...sesapa yang nak kawin tu bole beli ebook tu... buat kajian sket... insyaAllah.
 

junior27

Active Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
2,030
Reaction score
1
Points
25
sambil menyelam minum air...hehehehhehehe jangan marah ek...
 

denova

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Jan 12, 2009
Messages
600
Reaction score
1
Points
15
silap thread nih..xpatut letak chit chat...

baca rules dlu sblm buat posting..nanti admin marah :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register