To Sell Hanya RM188,Harga market Rm595.00. Kenapa bayar lebih untuk produk yang sama?

CG Sponsors




janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520


kelebihan Fusion Excel Quantum Scalar Energy ni?
Manfaat Quantum Pendant: -


1. Memperbaiki pengaliran darah
2. Meningkatkan stamina, daya tahan dan kekuatan
3. Meringankan rasa sakit, sakit & ngilu, dan meningkatkan fleksibiliti
4. Berikan tenaga sel-sel darah & mengurangkan simpulan
5. Menenangkan fikiran dan meningkatkan fokus dan konsentrasi
6. Mengukuhkan tubuh medan bio-tenaga untuk melindungi daripada gelombang elektromagnet berbahaya
7. Menggunakan tenaga air dengan Kalung Quantum untuk mencuci wajah anda untuk meningkatkan tekstur kulit
8. Letakkan di bawah botol penjagaan kulit anda untuk meningkatkan penyerapan dan keampuhan
9. Biarkan dalam peti ais untuk menyimpan makanan lebih segar lebih lama
10. Membantu untuk melawan sel-sel kanser
11. Mengurangkan keradangan
12. Membantu mencegah DNA daripada kerosakan


Saiz Diameter 43mm x Tebal 4mm
Panjang tali 260-350mm (Adjustable)

Bungkusan Setiap Pendant di dalam kotak ekslusif beserta sebuah Kad Keaslian.


Setiap Pendant mempunyai nombor siri unik yang dicetak pada kedua pendant & Kad Keaslian.


Untuk makluman, produk ini adalah 100% Original Fusion Excel Quantum Scalar Energy. Ia didatangkan dengan kad aunthencity yang mana ada no siri yg sama dengan no siri dibelakang energy pendant itu.


Saya menawarkan 7 hari 100% moneyback guarantee pada semua pembeli jika mendapati produk ini palsu. Hantar semula kepada saya (pos ditanggung oleh pembeli) dan saya akan pulangkan wang anda 100% tanpa soal jawab.


HANYA RM 199.00 siap penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia. Harga market Rm595.00. Kenapa bayar lebih untuk produk yang sama?? Order sekarang!!! Offer terhad!!



Bacaan Ion: 2000-3100 (Setiap Pendant Diuji Sebelum penghantaran)

Fusion Excel Quantum Scalar Energy Pendant dicipta daripada zarah berasaskan lava yang digabungkan semula dengan menggunakan nano-teknologi dan gabungan itu diadun ke dalam suatu sebatian. 76 mineral dalam lava membantu mempromosikan kekuatan segera, meningkatkan fleksibiliti, keseimbangan yang lebih baik, perlindungan dari EMF, (frekuensi elektromagnet) dan meningkatkan tenaga air. Penting untuk dicatat bahawa tenaga yang produk ini telah dapat berlangsung selama minimal 50 tahun!

Tenaga yang disalurkan Quantum Scalar Energy Pendant ini melalui seluruh tubuh orang yang memakainya. Ini akan menjadikan satu perisai yang melindungi dan menghapuskan kesan frekuensi buatan manusia (60 HZ) pada tubuh manusia. Hal ini dicapai dengan meningkatkan pertahanan semulajadi tubuh terhadap radiasi merosakkan yang berasal dari berbagai peralatan rumah tangga dan industri yang mengelilingi kita.

Kenapa anda perlu memakai Fusion Excel Quantum Scalar Energy Pendant?


Apa yang terjadi pada tubuh kita ketika kita duduk di depan komputer atau bercakap di telefon kita sepanjang hari?

Apa yang terjadi dengan kita saat kita dihadapkan dengan meningkatnya jumlah TV, radio, telefon, satelit dan gelombang mikro frekuensi di dunia sekarang?

Kebanyakan orang tidak tahu .................

Ini di mana-mana, hampir sama umumnya dengan udara yang anda hirup. Jika anda seperti orang biasa yang hidup dalam masyarakat moden, tidak ada masa selama hari-hari biasa anda ketika anda tidak terkena medan elektromagnet (EMF). Jenis persekitaran ini tidak pernah ada dalam sejarah tamadun manusia dahulu.

Dengan ledakan di radio dan stesen siaran TV, radio, rangkaian telefon, telefon wayarles dan telefon bimbit,kepadatan gelombang radio dan gelombang mikro di sekitar anda adalah kini banyak jutaan kali lebih tinggi daripada biasa.Extreme Low Frequency (ELF) ialah bidang yang dihasilkan oleh puluhan alat elektrik di semua rumah di seluruh dunia. Negara-negara perindustrian di Amerika Utara, Eropah Barat dan China begitu
banyak ELF memancarkan tenaga yang dapat dirasakan oleh satelit di angkasa.

Kajian menunjukkan bahawa bidang ini mempunyai gangguan yang signifikan pada tahap tenaga semulajadi pada tubuh anda. Pencemaran EMF yang kita sekarang terdedah setiap hari, telah terbukti untuk:

*mengganggu tahap tenaga
*memacu respons stress
*mengganggu kemampuan semulajadi tubuh untuk menyembuhkan.
*menambah stres kepada sistem badan yang sudah sedia stres.
*menyumbang pada pengurangan tenaga dan kelesuan

Dr Neil Cherry, seorang pakar biofizik dan pegawai terpilih di New Zealand, mengatakan bahawa kajian menunjukkan bahawa non-radiasi peng-ion menyebabkan segala sesuatu daripada kanser pada tikus makmal untuk perubahan neurologi pada manusia. Dr Cherry menyatakan bahawa manusia adalah pengalir yang sangat baik kepada penghantaran isyarat gelombang mikro. Organisma hidup adalah alat elektromagnet kepekaan besar yang boleh menyokong pelbagai getaran-getaran elektrik; ini boleh mengganggu dengan radiasi luaran - baik di microwave atau frekuensi yang jauh lebih rendah (ELF) dalam pelbagai cara, dari efek yang membahayakan kesihatan. Bahkan, banyak kajian daripada para ilmuan terkemuka dikaitkan EMF jangka panjang untuk meningkatkan risiko terdedah kepada:-

*penyakit jantung,
*barah
*leukemia
*ketumbuhan otak,
*Alzheimer,
*Penyakit Parkinson,
*depresi dan bunuh diri,
*kelelahan
*asma
*dan lain-lain.

Perhatian


Jika anda menghadapi sebarang masalah kesihatan
atau kesakitan badan pada peringkat permulaan memakai,
penyakit lama mungkin menyerang semula atau anda mungkin
akan rasa lebih sakit selepas memakai produk ini.

Jika anda menderita daripada bengkak-bengkak pada kepala
atau mata, atau ke-tidak selesaan dada, ini adalah disebabkan
peredaran 'qi' dan darah yang tidak lancar.
Tanda-tanda ini akan diperbaiki selepas penggunaan
secara berkala-kala.

Untuk Amalan Penyembuhan Cepat

Minum air yg telah dicas dgn loket ni
Example.. air dlm satu botol.. letak loket dibawahnya selama 15-30 minit.. then amalkan minum airnya.. jgn lupa yer..
InsyaAllah.. sakit dalaman boleh berkurangan... kenalah berusaha dan yakin..


FIR : Improves Circulation & Energises Body Fluid
Scalar Energy : Strengthens & Restores Balance to the Body's Bio-Energy
Germanium : Facilitates The Conductivity & Flow of Bio-Energy
Negetive Ions: Invigorate & Refresh The Mind & Body


Cara Pemakaian
Boleh dipakai dileher atau dimana sahaja dibadan anda atau letak sahaja dlm poket. Ianya akan bertindak keseluruhan badan bermula dari tempat anda letak atau pakai Pendant ni.
Ianya akan bertindak secara proaktif untuk merangsang perjalanan darah dan tenaga anda..


CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit


1. Bankin RM199.00 ke Akaun :

Nama : Zairul Azizi Hasbuna
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 112223090678
( 3rd Party Email Address : [email protected] )


Perhatian : Pembayaran melalui Maybank2u, anda di galakan membuat lebihan bayaran
sebanyak 1, 2 @ 3 sen. Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 017-6689125
Berikan butiran lengkap berikut :

* Nama anda
* Alamat Anda
* Bank In
* Jumlah Transaksi
* Masa transaksi
* Tarikh transaksi



Nama<> anda<> alamat anda<> jumlah<> tarikh<> masa<> Code : PENDANT

atau

Sila masuk disini untuk info lanjut:

http://suara-janggut.blogspot.com/2010/01/fusion-excel-quantum-scalar-energy.html
 
Last edited:
Sponsored Post

shide

Active+ Member
Joined
May 29, 2009
Messages
3,154
Reaction score
29
Points
30
authenticity card tu pun ada fungsi macam pendant tu tak janggut??
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
authenticity card tu pun ada fungsi macam pendant tu tak janggut??
yg itu takdo fungsi pun.just nak menunjukkan keORIGINAL lan produk ni jo berbanding yang fake punyo.:)

Sebelum ni aku jual produk loket SE PENDANT sehingga la produk takda stock,jadi mana mana pendant dari segi teori sama sahaja dan dibawah testimoni produk sebelum ni.

Originally Posted by janggut_X View Post
TESTIMONI IKLAS DARI AKU

salam semua.janggut kembali lagi disini.skang kul 6.00 pagi dah ni.hohohoho.tak sangka plak ramai yang nunggu rupanye.apa yang aku nak cakap ni ikhlas dari aku yang dah pakai SE PENDANT ni.so,jangan ado yang kecik ati or terguris perasaan plak yer.aku main badminton start dari pukul 8.00 pm-12.00 am.tak silap aku,hari ni aku main 12 set.air minum mineral sebotol besar sahaja.ok aku nak citer before pakai :

sebelum pakai:
1-biasa lepas main aku akan rasa letih,sakit badan,lesu
2-biasa air mineral paling kurang 2 botol besar habis
3-biasa aku tukar baju 3 helai,sebab basah peluh

selepas pakai SE PENDANT:
1-aku tak rasa letih langsung,takde rasa sakit badan,lesu or lenguh-lenguh
2-aku tak kuar peluh banyak(tak de langsung rasa letih)
3-jadi aku tak perlu langsung tukar baju seperti sebelum.
4-bila takde rasa letih,secara langsung bermaksud tenaga bertambah,kelajuan lebih.
5-yang aku betul betul pelik,aku rasa tak LETIH,aku tak kuar PELUH banyak.

so kesimpulan aku nak cakap,sebelum tu aku nak bagi tau,yang aku tak kenal tuan tanah ni,bukan saudara mara,bukan adik beradik,jadi aku cakap ni takde dapat apa apa benefit langsung kat diri aku.SE PENDANT ni memang BAGUS.dan aku ni pengguna gelang magnet company(dirahsiakan lah yer,walaupun korang leh agak)selama 2 tahun.beza SE PENDANT di dengan GELANG MAGNET,aku bagi rating per-10:

SE PENDANT=9/10
GELANG MAGNET=3/10

until now,aku tak tido lagi ni,sebab aku langsung takde rasa mengantuk or letih badan.jadi pada yang belum memiliki benda alah ni,ikhlas dari aku,tak rugi kalau beli.kepada tuan tanah,barang ko memang mantap!aku memang suka.tima kasih sebab promosi/jual kat aku.
Originally Posted by silvermaddness View Post
huhu...sejak aku pakai dari tgh hari td...mmg best..tak rasa penat...driving pon rasa syok...pastu try cas kat air botol..urm..mmg sedap.. wah..ada promosi...cepat kawan2 weh..kang telepas kapal..huahua.. tahniah tuan tanah..hehe..moga bisnes berkembang pesat
Originally Posted by GABAN_Z View Post
kasi upppp...

mai beli murah murah ..mai aar beli murah nie!!!
servis kuda bro...memang laju...top tip tu..
PENGALAMAN - Aku dah beli ngan mamat nie, aku bagi bini aku pakai..so bini aku ni ada la sikit masalah kesihatan..bila pakai memang ada perubahan besar..Sekarang dah tak yah bergantung dengan ubat kalau tidak tiap2 hari makan obat...bukan aku nak kata batu ni yang magic tapi kuasa tuhan yang menyembuhkan..Alhamdulillah..batu nie cuma ada khasiat yang di anugerahkan...tak salah kalau kita gunakan untuk kesihatan..
Sekarang saya sudah mula tersenyum kerna tak perlu puasa berhari-hari..
Originally Posted by along313 View Post
alhamdulillah syukur pada Allah sejak pakai loket ni rase sesak nafas sbb angin kt dada aku kurang dah. aku jenis angin jd byk gak angin kuar
Originally Posted by silvermaddness View Post
hehe..alhamdulillah...rasa bertenaga n tak mengantok..mmg marveles la benda nie..hehe
Originally Posted by irfan View Post
tis is a gud buy for me...aku serasi pakai..sakit pala letak kat pala..
sapa nak try mmg digalakkan..
gud luck tuan tanah
sakit poket letak dlm poket x baik gak!!!uwaaaaaaaaaaaa
Originally Posted by bhumi_ada View Post
aku dh rase dh kelainan n keberkesanan pki loket ni sejak pakai 4 hari lps.bkn la aku taksub sgt dgn loket ni,tapi dgn izin dr `NYA' loket ni berfungsi dgn baik.cth nye,aku ni jenis klu tk mkn tak ikut time mmg tangkap kepala(sakit kepala),mula la aku kene cr PANADOL AKTIFAST.tu je la penawar nya.tapi ari tu aku bz sgt dan takde selera nk lunch,ptg br sempat nk mkn.tapi yg menarik nya kepala aku tk berdenyut2 mcm sblm pki loket ni(mungkin kebetulan la ).cth kedua aku bwk kete tk ngantok walaupon utk jarak jauh pas lunch(mungkin kebetulan gak ).
tu je la stakat ni yg dpt aku kongsi kn,mlm ni nk try utk main futsal lak :.
 
Last edited:

shide

Active+ Member
Joined
May 29, 2009
Messages
3,154
Reaction score
29
Points
30
yg itu takdo fungsi pun.just nak menunjukkan keORIGINAL lan produk ni jo berbanding yang fake punyo.:)
ek eleh..
an ingek function eh samo cam pendant tu..
ghupo eh bkn..heheh

takpo la..
solamat monjual!!:)cgrock:)paid
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
ek eleh..
an ingek function eh samo cam pendant tu..
ghupo eh bkn..heheh

takpo la..
solamat monjual!!:)cgrock:)paid
yang ado function loket tu la.bukan kad tu.loket tu yang kito leh pakai..kad tu simpan dlm wallet jo..:)
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
HANYA RM 169.90 siap penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia. Harga market Rm550.00. Kenapa bayar lebih untuk produk yang sama?? Order sekarang!!! Offer terhad!!

SIAPA BERMINAT boleh buat tempahan segera yer....bagi mereka yang kaki sukan...badminton,golf...dan lain lain..patut miliki satu ni..kalau beli kat luar sana tu..RM550 .....berapa byk sudah jimat?????
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
wow... macam2 produk ade.... :D

good luck abang janggut
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
Testimoni dari orang ternama yang telah memakai Fusion Excel Quantum Energy Pendant.

Zidov Akuma, Star of Contender Asia & 2008 Swiss Muay Thai Champion

I have been involved in Muay Thai Kick Boxing for many years. I am currently the 2008 Swiss Muay Thai Champion and the 2006 Swiss SANDA Champion (SANDA is a combination of Muay Thai and Kung Fu). Recently, I starred in Contender Asia as Captain of the Team. Contender Asia was viewed by 400 million viewers around the world! I have been featured and interviewed by numerous magazines and newspapers around the world(including Malaysian Star Newspaper).As you can see, I lead a pretty hectic lifestyle!When my good friend, Ramazan Ramazanov (World Muay Thai Heavyweight Champion) introduced FE's Quantum Pendant to me and did the demos on me, I was very impressed. WOW!Now when I train, I always drink the charged water. I feel more powerful and I train so much better. I also noticed since I started wearing the QP, I dont have as much headaches as before. I feel much more relaxed and calm and at night I sleep much better. I have no hesitation recommending FE's QP to everyone!Thank you so much FE for such a wonderful product!
by Zidov Akuma, 2008


Ramazan Ramazanov, The Punisher, WMC Muay Thai World Heavyweight Champion

2008 5th World Title at WPMF World Heavyweight Championships (South Africa)
2008 WBC Muay Thai World Champion Title Fight, (Dubai)
2007 WMC Intercontinental Muay Thai Heavyweight champion (Sydney)
- 2007 WMC Middle East Muay Thai Heavyweight champion (Dubai)
- 2006 Winner of S-1 Heavyweight tournament (Bangkok)
- 2006 PK-1 World champion (Phuket)
- 2005 WMC World champion (Bangkok)
- 2004 King's Birthday tournament Finalist (Bangkok)
- 2004 WPMF World champion (Bangkok)
- 2003 IFMA Russian champion

Training hard day after day takes a toll on my body. 3 years ago I sprained a ligament on my right hand wrist. Every time I punch a punching bag, I can feel the strain on my wrist. When I was first introducedto Fusion Excel's QP, I was a bit sceptical. However, after hearing how the QP has helped many people,including world class sports people , I decided to give it a try. Since wearing the QP, I noticed the pain in my right wrist is much reduced! Furthermore, my recovery rate has also improved. I feel stronger and has much more energy and power. My concentration has improved and I sleep much better at night. It is indeed a wonderful product! Thank you FE! I have no hesitation recommending the QP to everyone. PS: I am now also using the Quantum Flask.
by Ramazan Ramazanov, 2008

Pat Dempsey 2 Times World Long Drive Champion

Accomplishments:-
- 2007 REMAX World Long Drive Senior Runner Up
- 2007 Top 3 Money List LDA Tour Sr. Div
- 2007 "UST High Performance Driving Team" Team Captain
- 2007 LDA Desert Launch Top 4 Sr. Div
- 2006 International Long Drive Sr. Champion
- 2005 ALDA Sr. Champion
- 2004 LDA Tour Tulsa, OK Sr. Champion
- 2004 LDA Tour Rochester, NY Sr. Champion
- 2004 Top 3 Money List LDA Tour Sr. Div.
- 2002 USA / S. Africa Team Captain
- 2002 REMAX World Long Drive Sr. Champion
- 2003 & 2002 NorCal Long Drive Challenge Sr. Champion
- 2001 World Ranked #6 Long Driver-Open Div.
- 2001 Oldest Ranked Finalist in Open Division
- 1998 World Ranked #9 Long Driver- Open Div

I have always put “hard work” as the single most productive thing one can do to improve their game.Unfortunately, the body doesn’t always go along with the program and it isn’t always 100% when you need it to be. This year I was fortunate enough to have been introduced to the “Rock”, better known as Fusion Excel Quantum Pendant. I was tested, and sure enough in the process, having the “Rock”, did make a difference. I’m still a little old fashioned, but it did interest me enough to give it a go, so put it.

The REMAX World Long Drive finals is a grueling week of nerves, pressure and having to be at your peak performance at all times, which is not as easy as it looks. But, after looking back on the week, I realized that my concentration level was great, my body recovered 100% every day, and my flexibility and strength was better than normal. Now, was it the “Rock”? Is it all in my head? What’s the difference? Who knows for sure, but it works for me and hasn’t come off my neck. Also, my Mom was with me in Mesquite, and with 2 knee replacements, she has a hard time standing up from a seated position. She asked to see my “Rock”, and you guessed it, she stood straight up with no problems. I don’t know how, but it happened just that way. For some reason it works and that’s all I need to know, besides, it looks good too!

by Patrick Dempsey, 2008

Augustin Ngu, Chinese Martial Arts Grandmaster, Canada

I was introduced to Fusion Excel Quantum Pendant about a month ago. I have been suffering from tendonitis in the arm for almost 3 years now. Because I teach and train almost everyday, my body goes through daily wear and tear. I usually have to go for acupuncture frequently to help with the pain but it won’t go away.After wearing the Fusion Excel’s QP, I noticed the pain was substantially reduced after a day or two. I recently was on vacation with the family and pinched my nerve on the back while unloading the luggage due to overstretching. In the past, a pain like this would be very severe and would last for weeks. However, I found the pain was gone after three to four days without having to seek acupuncture treatment. Thank you
Fusion Excel!

Grandmaster Ngu's credentials
Grandmaster Ngu is a highly respected leader and teacher in the martial arts community of North America.Originally a student of White Crane Kung Fu, his thirst for knowledge led him to master three styles:
Shaolin White Crane, Wing Chun, and Northern Shaolin King Fu. He is committed to educating North Americans on the practices of the East including chi kung and lion and dragon dance. He remains the highest ranking Shaolin White Crane Kung Fu Master in North America.

* Grandmaster 9th Degree conferred and certified by The World Kuoshu Federation in 2008
* President of the Canadian International Kuoshu Wushu Federation
* Chairman of the Traditional Wushu Association of Canada
* Secretary General of Confederation of Canadian Wushu Organizations
* President of the Shaolin White Crane Kung Fu Society of Canada
* Certified International Sanshou Judge under International Wushu Federation
* Director of the Canadian Kung Fu Challenge Tournaments for the past seventeen years
* Silver Medalist at the 2008 World Traditional Wushu Championship in China for hand forms
* Most recently, appointed by the World Sanshou King Championship as the Director to promote Sanshou

and organize Sanshou team selections in North America

by Master Augustin Ngu, 2008

GAMBAR TESTIMONI ORG TERNAMA MEMAKAI PENDANT NI BOLEH DILIHAT DISINI:

http://suara-janggut.blogspot.com/2010/01/fusion-excel-quantum-scalar-energy.html
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
FUNGSI LOKET SCALAR ENERGY INI

- Meningkatkan tenaga dan kecerian
- Melindungi dari radiasi tiruan
- Menguatkan tenaga batin
- Menguatkan sistem pertahanan badan
- Memulihkan kesihatan badan
- Mengurangkan tekanan
- Tidur yang nyenyak & tidak berdengkur
- Meningkatkan daya ingatan
- daya tumpuan yang tinggi serta minda yang cergas
- membaikpulih ketenangan mental

Perhatian

Jika anda menghadapi sebarang masalah kesihatan atau kesakitan badan pada peringkat permulaan memakai, penyakit lama mungkin menyerang semula atau anda mungkin akan rasa lebih sakit selepas memakai produk ini.

Jika anda menderita daripada bengkak-bengkak pada kepala
atau mata, atau ke-tidak selesaan dada, ini adalah disebabkan peredaran 'qi' dan darah yang tidak lancar.
Tanda-tanda ini akan diperbaiki selepas penggunaan
secara berkala-kala.

Untuk Amalan Penyembuhan Cepat

Minum air yg telah dicas dgn loket
Example.. air dlm satu botol.. letak loket dibawahnya selama 15-30 minit.. then amalkan minum airnya.. jgn lupa yer..
InsyaAllah.. sakit dalaman boleh berkurangan... kenalah berusaha dan yakin..

FIR : Improves Circulation & Energises Body Fluid
Scalar Energy : Strengthens & Restores Balance to the Body's Bio-Energy
Germanium : Facilitates The Conductivity & Flow of Bio-Energy
Negative Ions: Invigorate & Refresh The Mind & Body

Cara Pemakaian
Boleh dipakai dileher atau dimana sahaja dibadan anda atau letak sahaja dlm poket. Ianya akan bertindak keseluruhan badan bermula dari tempat anda letak atau pakai Pendant ni.

Ianya akan bertindak secara proaktif untuk merangsang perjalanan darah dan tenaga anda..

HARGA KAMI ADALAH TERMURAH DI PASARAN!! Anda bole gunakan Google untuk melihatnya sendiri. Malah harga yang ditawarkan oleh sebuah syarikat MLM terkemuka sekali ganda lebih tinggi.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register