Hantu Pocong Mengesot (2)

CG Sponsors




noridzuan_79

Fun Poster
Joined
Mar 17, 2009
Messages
272
Reaction score
9
Points
15
ok...ni sambungan daripada hantu pocong yg pertama...

Kisah ni terjadi masa aku belajar matrikulasi uum tahun 1998...masa kejadian ni aku tengah pulun study sebab nak final exam...aku study group lepas isyak sampailah 1 pagi...member2 aku ramai yg dah balik bilik tido sebab esk pagi nak exam...tinggal la aku berdua dengan member aku...aku malas nak balik bilik lg sebab byk yg aku xstudy...so aku terus la lepak kat pantry study sampai pukul 3 pagi...masa tu aku pun dah ngantuk jgk :)|...so aku pun lepak luar pantry hisap rokok...yg peliknya tetiba plak malam tu lampu jalan semua takder...so mmg gelap gelita la jalan depan kolej...masa tu aku takdela terpikir benda bukan2...

sambil hisap rokok aku pun pandang la sekeliling...mmg seram jgk malam tu sebab kawasan keliling gelap sgt...tgh aku layan2 hisap rokok tu tiba2 aku nampak ada cahaya putih kat bus stand depan kolej...pantry aku tingkat 2, so tak la jauh sgt...cahaya tu lebih kurang sama mcm aku jumpa pocong sebelum ni...berbalam2...

cahaya tu makin lama makin dekat...jantung aku dah berdebar2 dah masa tu :-S...kemudian barulah aku nampak jelas...rupanya pocong...:eek: !!! Alamak...kenapalah aku jumpa pocong lg ni...~X( yg buat aku paling takut sekali sebab pocong tu jalan mengesot-ngesot...seolah2 kaki dia berikat mcm mayat kapan tu la...badan pocong tu plak ke kiri ke kanan, kepala pocong tu berikat dengan tali jgk...sebijik mcm mayat yg nak tanam tu...masa aku tgk pocong tu mmg aku x boleh buat apa2 la,nak menjerit xboleh,nak baca ayat kursi pun xboleh...mcm kena pukau plak...:(

dari bus stand, pocong tu terus mengesot-ngesot sikit2 melintas ke seberang jalan menuju ke kolej perempuan, kemudian hilang disebalik pokok2...lepas pocong tu dah hilang aku terus masuk pantry ajak member aku balik bilik...dia pulak pi tanya kenapa...aku cakap nampak pocong...!!! member aku terus pucat lari masuk bilik...cerita ni room mate aku jer yg tahu...malas nak kecoh2,kang semua tak study kat pantry pulak...malam tu tak boleh tido aku dibuatnya...~X(

Itulah dua pengalaman aku bertemu dengan pocong...kedua-duanya bercahaya, bentuk spt mayat yg dikapan...cerita ni kisah benar, bukan rekaan...aku cuma nak kongsi dengan kawan2 CG semua...
 
Last edited:
Sponsored Post

noridzuan_79

Fun Poster
Joined
Mar 17, 2009
Messages
272
Reaction score
9
Points
15
kita yg pernah jumpa mmg dah lali...tp yg belum pernah jumpa lain perasaan diorang...so yg belum jumpa pocong, silakanlah...
 

little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
so the moral of the story is.. jgn merokok :eek::eek:
 

noridzuan_79

Fun Poster
Joined
Mar 17, 2009
Messages
272
Reaction score
9
Points
15
hisap rokok tu cerita sampingan...nak buat mcm mana mmg sedap hisap rokok :D,tp pocong punya pasal tak sempat habis hisap rokok aku mlm tu...rugi tiga posen :mad:...hahaha:eek: :eek: :eek:
 

azrul282

Active+ Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,686
Reaction score
59
Points
30
rupa dia bro?muka dia camane?kalau aku jadi ko,pengsan dah aku kat situ.:((
 

missbumblebee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 24, 2009
Messages
3,639
Reaction score
19
Points
25
pucong marah org isap rokok nih...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register