BTC USD 57,203.0 Gold USD 1,778.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Hantaran Cek Kosong

Mlano Rock

Fun Poster
Messages
441
Joined
Dec 9, 2009
Messages
441
Reaction score
2
Points
15
Biar betul, la ni pompuan terima hantaran cek kosong. Zaman otai aku dulu kalau tak de cash dalam album, jangan harap nak bersalam ngan tok kadi. Kira siap kena pelempang ngan pak mertua le kalau buat lagu tu.

Ada lagi ke pompuan nak cek kosong ni?
 
Sponsored Post

eday84

CG Top Poster Club
Messages
27,695
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
cek kosong?
cek tendang boleh?

atau check2 tiba2 kosong
 

tebbaloi

Legendary Member
Messages
13,457
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
aku ok jek hantaran guna bankers cheque... direct ke acc bini aku :"> :">
 

peja510

Super Active Member
Messages
7,875
Joined
Jun 13, 2009
Messages
7,875
Reaction score
41
Points
80
ni bukan ksong xde duit dalam bank tapi ni boleh isi berapa je yang nak
 

satriahitam

Active+ Member
Messages
4,503
Joined
Oct 15, 2008
Messages
4,503
Reaction score
62
Points
30
kalau guna cek Noradz leh... hehhehe... adr duit lagi ker akaun tu...
 

slayer7815

Active+ Member
Messages
3,221
Joined
Mar 27, 2009
Messages
3,221
Reaction score
33
Points
30
hehehehhe kang dia letak semua amount yg ada patu tgl kan rm 10 je jenuhhhh nak bayor duit keta hehhee
 

EzY-eLoaD

Legendary Member
Messages
12,747
Paid Membership
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
huhuhu..thu xper...skrg pkai check jek ek..kalau tunjuk guna penyata bank dgn slip gaji boleh x
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Messages
57,870
Paid Membership
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
takdo pic ko?ke den tak nampak?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register