BTC USD 38,831.6 Gold USD 1,822.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Hanger tudung 28 lubang harga borong! pengedar diperlukan diseluruh Malaysia! RM15

roylennon

Fun Poster
Joined
Feb 17, 2010
Messages
177
Reaction score
0
Points
10
hanger2.jpg


hanger3.jpg


Assalamualaikum dan salam sejahtera warga CG sekalian. kepada sesiapa yang ingin membeli hanger tudung 28 lubang saya ada tawarkan harga menarik, terutama sekali untuk sesiapa yang ingin membeli secara borong. Hanger ni sedang hangat diperkatakan sekarang. Harga pasaran adalah RM25-RM30, malah ada yang menjual dengan harga RM33. Anda tentu tertanya-tanya berapa harga borong hanger ni kan? so apa tunggu lagi, jom berniaga


Delivery:
Ada 2 kaedah, melalui post atau COD(cash on delivery)
Harga2 yang ditawarkan adalah termasuk dengan bayaran post, bermakna xde caj tambahan untuk semenanjung malaysia. Manakala kepada sesiapa yang ingin COD, dipersilakan. Areanya adalah di Kuantan, Kemaman, Dungun dan kawasan2 yang sewaktu denganya. Kalau COD, harga tetap sama. Kalau nk COD kawasan lain juga boleh, tp anda cover la duit minyak saya:D


Harga:
Saya jual secara borong. Minimum order adalah 50pcs. Namun saya akan cuba pertimbangkan kalau nak order dalam kuantiti yang lebih kecil, sebab buat masa ni lebih fokuskan kepada jualan borong. Harganya macam kat bawah:

1)50pcs = RM750 (RM15 utk 1 pcs)
2)51-100pcs = (RM14 utk 1pcs)
3)100pcs keatas = kaedah perbincangan

Harga2 diatas dah termasuk bayaran pos:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

shidi2020

Active Member
Joined
Mar 8, 2009
Messages
1,718
Reaction score
13
Points
25
bro...kalo nak try amik 15pcs dulu blh????

sms ye..jarang online....019 4587847 shidi
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Letak la harga seketul2
Mana tau kalo harga cantek leh beli utk bini
 

roylennon

Fun Poster
Joined
Feb 17, 2010
Messages
177
Reaction score
0
Points
10
Letak la harga seketul2
Mana tau kalo harga cantek leh beli utk bini

Buat masa ni sy jual bulk order je bro, cuba usha kt thread sebelah rsenya ada orang jual seketul2:)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register