BTC USD 62,277.5 Gold USD 1,765.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Hanger 28 lubang . Saya mesti pilih....

IQmat

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
348
Reaction score
0
Points
10
Pening untuk memilih tudung yang di lipat dan disimpan di dalam almari setiap hari??? Kadang2 sampai habis berselerakan tudung2 anda dibuatnya, kan??

Kini, anda tidak perlu lagi risau dengan masalah di atas!!
Hanger bergelung ini diciptakan khas untuk menggantung:
- Tudung berawning.
- Tudung bawal
- shawls
- tie
- tali pinggang
Hanger ini sesuai bagi menggantung tudung yang ber’awning’ serta selendang. Hanger ini terdapat 28 bulatan (4 bulatan dalam 7 barisan) dan setiap satu bulatan boleh memuatkan lebih daripada 2helai tudung dan selendang.

Pemborong di alu alukan!!

Harga Borong:

1-5 pcs RM 18 per hanger
6-10 pcs RM 17 per hanger
11-20 pcs RM 16 per hanger
21-40 pcs RM 15 per hanger
41-50 pcs ke atas RM 13 per hanger

Berminat sila hubungi 012-2851398
atau email [email protected]
 
Sponsored Post

IQmat

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
348
Reaction score
0
Points
10
Pada individu yang berminat untuk mendapatkan hanger tudung juga boleh dapatkan dari saya.

Penghantaran percuma atau appointment untuk yang berada di kawasan berikut

- sungai buloh
- sri damansara
- damansara damai
- paya jaras
- saujana utama
- puncak alam
- emkay
- bukit rahman putra
- kuang
- sri kundang
- dan yang berada di sekitarnya.


Cara bayaran biasanya COD.
hubungi no. tipon ni 012 2851398
 

IQmat

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
348
Reaction score
0
Points
10
Antara kegunaan dan kebaikan menggunakan hanger tudung ini adalah seperti berikut :

1: Mudah untuk di gantung.
2: menjimatkan ruang.
3: Senang nak pilih tudung untuk matching dengan baju.Takde la kelam kabut nak selongkar laci.
4: Jika suami pakai tai pun boleh tumpang gantung.
5: Untuk anak yang akan bersekolah asrama selalunya boleh berkongsi guna hanger ni untuk gantung tudung.

Gambar akan di updatekan kemudian .
 

IQmat

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
348
Reaction score
0
Points
10
Sapa nak hanger tudung ........hubungi segera .

Penghantaran percuma untuk yang berada di kawasan yang di nyatakan di atas.

:)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock
 

IQmat

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
348
Reaction score
0
Points
10
gambar masih belum dapat upload lagi.
Pada yang berminat saya boleh bawa terus ketempat anda . Stok sentiasa ada dalam kereta dalam 10 buah. Terus boleh pilih (Cash & Carry) Kalau nak tudung pun saya boleh bawak sekali. waktu tu yang kena arrange dulu.

Tima kasih pada yang berminat
 

IQmat

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
348
Reaction score
0
Points
10
Pada yang berminat SMSkan alamat rumah anda. Nanti saya call utk datang rumah anda . Appointment kosong pada 19-12-2010. Cepat buat temu janji.

Harga masih boleh dibawa runding.


:D:D:D:D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register