BTC USD 63,072.1 Gold USD 1,807.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Hang Tuah,Jebat,Lekir,Lekiu,Kasturi at Kuala Lumpur International Motor Show 2010

tober_power

Fun Poster
Joined
Nov 4, 2010
Messages
659
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum semua, pada 3 - 12 Disember 2010, bertempat di PWTC Kuala Lumpur, telah berlangsungnya satu event yang boleh saya katakan agak grand jugak la, Kuala Lumpur International Motor Show (KLIMS) 2010.

Antara booth yg menjadi tarikan utama pengunjung adalah booth PROTON. PROTON telah memperkenalkan 5 model concept iaitu PROTON Tuah, Jebat, Lekir, Lekiu, Kasturi. Dalam thread nie saya ingin kongsikan bersama antara model-model concept PROTON tersebut.:D:D


Proton Tuah






Proton Jebat






Proton Lekir






Proton Lekiu






Proton Kasturi





Concept model mana yang menjadi pilihan anda:D:D:D:D:D:D
 
Sponsored Post

-RIZUAN-

CG Top Poster Club
Joined
Mar 5, 2008
Messages
20,958
Reaction score
639
Points
161
dh mcm2 dh dibuat di proton ni..last2 tinggal nama jer...ni bg aku sekadar nak mengempak nama proton dlam show ni sbb nampak seiring dgn pengeluar lain pada masa tu...tp yg pengeluar lain kebanyakkan yg ada dalam show sebegini mesti produk akan berada di atas jalan..

my 2cent....
 

tober_power

Fun Poster
Joined
Nov 4, 2010
Messages
659
Reaction score
0
Points
10
dh mcm2 dh dibuat di proton ni..last2 tinggal nama jer...ni bg aku sekadar nak mengempak nama proton dlam show ni sbb nampak seiring dgn pengeluar lain pada masa tu...tp yg pengeluar lain kebanyakkan yg ada dalam show sebegini mesti produk akan berada di atas jalan..

my 2cent....

:D:D:D
my cent..mnkin ade juga kebaikan proton buat mcm nie..nie nk menunjukkan jenama kita seiring dengan jenama yg diluar sane. Mnkin nie salah satu produk R&D proton:D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register