Handphone Tercanggih

CG Sponsors




ulatbulu

Fun Poster
Joined
Jan 13, 2008
Messages
362
Reaction score
0
Points
10
Aku nak promote satu jenis handphone yg x pernah aku nampak sblm ini...yg peliknya dibuat di negara kita tapi depa x jual pulak kat Malaysia nih...bukan apa mmbr aku ni koje kilang tu...dia kata hp ni usah harap nak dpt kat tmpt kita...stok pun limited nih...aku x pandai nak crita lebih2 sbb baru mlm tadi aku dpt hp tu...tapi mmg canggih...kiranya nokia tu boleh tolak tepilahhh...sblm tu aku x nak korang penat baca thread aku nih...so... aku sebut awal2 hrga dia...reganya RM1250.00...opsss..nanti dlu bro...itu hrga dia tolak kat aku...terus terang kat sini aku kabo kat korang...aku mark up RM200.00 so..hrga jadi RM1450...HP MMG CANGGIH...hp ni fully guna windows..kalau connect ke KOMPUTER guna usb terus boleh guna...tak payah2 nak install driver2 yg entah apa ke jadahnya tu...hp ni cuma ada 1 joystick dan 2 button je...dia guna touch screen sepenuhnya...tapi tak guna 'benda yg mcm pen' tu..kita touch dgn jari je...saiz dia 1.75" X 3" je...camera 2.0 mgpxl..semua features ada...semua format video boleh main...ishhh..ishhh penat aku nak xplain kat sini..oklahhh..kalau korang minat boleh email kat aku..nnti aku send gambar hp [email protected] atau call 014-8499964 / 018-5753522
 
Last edited:
Sponsored Post

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,882
Reaction score
8,266
Points
716
boh dulu gambaq kat sini...ulat bulu :D
 

ulatbulu

Fun Poster
Joined
Jan 13, 2008
Messages
362
Reaction score
0
Points
10
boh dulu gambaq kat sini...ulat bulu :D
aku tak berapa reti camna nak buh gambar tu dlm carigold nih...kalau guna email ok...attach je dah boleh jalan...dlm cari gold ni banyak songehnya lahhh....email kat aku jelahhh hang pnya email add tu...senang koje aku!!
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
meh email gambar tu kt saya...
saya tlg uploadkan...
nur_islamiah84
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
ko kata tak jual kat malaysia market abistu saper nak bagi warranty...
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
er..gambar???
 

adela1183

Active+ Member
Joined
Apr 14, 2006
Messages
2,723
Reaction score
32
Points
30
kami nak pic, bro..
baru boleh decide nak beli ke tak?
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,876
Reaction score
157
Points
83
tepon mmg keluaran negara lain mmg x akan ade kat negare kt ni walau di buat kat malaysia....klu ko tgk SE jepun lai meriah dienye design hehe tp tu je la duk kat jepun je kat negare lain xdek jual
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
etech la gambo nyer.. nak jugak ku lihat kecanggihan hp made in mesia nih...
 

tapirbawaklori

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
8,149
Reaction score
207
Points
73
budak ni jual handphone ker or jual gandum ni?...gamba mano?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register