To Sell handphone dan laptop baru dan murah..jangan lepaskan peluang

CG Sponsors




sidiq90

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
753
Reaction score
19
Points
15
Saturday, December 20, 2008
Handphone dan Laptop MURAH!!!!

Pernah dengar web http://bizlimited.wordpress.com??? Ianya merupakan satu blog kepada seseorang yang hendak memulakan bisnes. Mengandungi nasihat dan idea2 yang BERNAS! Telah memulakan banyak bisnes dan mendapat banyak untung. Penulisnya adalah bakal menamatkan pengajian dlm business di luar negara 3 tahun lagi..WUYYOOO!!! tajaan JPA

Beliau telah melancarkan satu website di mana beliau menjual barangan elektronik secara online yang lebih murah berbanding harga pasaran-handphone dan laptop. Selain itu anda juga bakal mendapat diskaun mengikut umur. CONTOH! Anda menggunakan ic mak korang yg berumur 45 tahun, so anda akan mendapat diskaun RM45..Sangat HEBAT!!

Maybe anda berasa was-was. Anda boleh bertanya dengan sesiapa yg pernah berurusan dengannya kerana beliau pernah terlibat dalam banyak bisnes sebelum ini.


Keterangan lanjut di http://murahmurah.wordpress.com http://ruanganiaga.blogspot.com:)paid atau emel [email protected]:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

sidiq90

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
753
Reaction score
19
Points
15
Saturday, December 20, 2008
Handphone dan Laptop MURAH!!!!

Pernah dengar web http://bizlimited.wordpress.com??? Ianya merupakan satu blog kepada seseorang yang hendak memulakan bisnes. Mengandungi nasihat dan idea2 yang BERNAS! Telah memulakan banyak bisnes dan mendapat banyak untung. Penulisnya adalah bakal menamatkan pengajian dlm business di luar negara 3 tahun lagi..WUYYOOO!!! tajaan JPA

Beliau telah melancarkan satu website di mana beliau menjual barangan elektronik secara online yang lebih murah berbanding harga pasaran-handphone dan laptop. Selain itu anda juga bakal mendapat diskaun mengikut umur. CONTOH! Anda menggunakan ic mak korang yg berumur 45 tahun, so anda akan mendapat diskaun RM45..Sangat HEBAT!!

Maybe anda berasa was-was. Anda boleh bertanya dengan sesiapa yg pernah berurusan dengannya kerana beliau pernah terlibat dalam banyak bisnes sebelum ini.


Keterangan lanjut di http://murahmurah.wordpress.com http://ruanganiaga.blogspot.com:)paid atau emel [email protected]:)cgrock:)cgrock
 

Heart^BeE

Active Member
Joined
Nov 6, 2008
Messages
1,084
Reaction score
25
Points
30
btl ke?
kalau camtuh baik aku pakai ic atok o moyang aku..
dpt manyak diskaun...hehehe
 

WnB

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
8,318
Reaction score
140
Points
83
apa yg banyak asangat thread nie.. scam ker?????
 

naj2921

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
4,529
Reaction score
12
Points
25
besaunye tulisan..

aku tgk xde murah pun.. biasa je :D:D:D
 

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
7,171
Reaction score
138
Points
83
buat satu thread dah la bro..tulisan tu xyah la besar sangat..susah nak baca..
 

buddy

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2007
Messages
173
Reaction score
1
Points
15
weh tulisan ko takleh besa lagi ke wehhh!!!


:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
 

sidiq90

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
753
Reaction score
19
Points
15
yg mula2 tu tersilap..sori la..sbb tu post yg second 2..huhu

ish mane ader scam la..sbb btl2 n serius la wat pos thread byk2 tu..biar org taw kn..kalu x baik 1 thread dh ckup..

yeker sama harga..try cek btl2..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register