handphone baru dan murah..jangan lepaskan peluang

CG Sponsors




sidiq90

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
753
Reaction score
19
Points
15
Saturday, December 20, 2008
Handphone dan Laptop MURAH!!!!

Pernah dengar web http://bizlimited.wordpress.com??? Ianya merupakan satu blog kepada seseorang yang hendak memulakan bisnes. Mengandungi nasihat dan idea2 yang BERNAS! Telah memulakan banyak bisnes dan mendapat banyak untung. Penulisnya adalah bakal menamatkan pengajian dlm business di luar negara 3 tahun lagi..WUYYOOO!!! tajaan JPA

Beliau telah melancarkan satu website di mana beliau menjual barangan elektronik secara online yang lebih murah berbanding harga pasaran-handphone dan laptop. Selain itu anda juga bakal mendapat diskaun mengikut umur. CONTOH! Anda menggunakan ic mak korang yg berumur 45 tahun, so anda akan mendapat diskaun RM45..Sangat HEBAT!!

Maybe anda berasa was-was. Anda boleh bertanya dengan sesiapa yg pernah berurusan dengannya kerana beliau pernah terlibat dalam banyak bisnes sebelum ini.


Keterangan lanjut di http://murahmurah.wordpress.com http://ruanganiaga.blogspot.com:)paid atau emel [email protected]:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

sidiq90

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
753
Reaction score
19
Points
15
Saturday, December 20, 2008
Handphone dan Laptop MURAH!!!!

Pernah dengar web http://bizlimited.wordpress.com??? Ianya merupakan satu blog kepada seseorang yang hendak memulakan bisnes. Mengandungi nasihat dan idea2 yang BERNAS! Telah memulakan banyak bisnes dan mendapat banyak untung. Penulisnya adalah bakal menamatkan pengajian dlm business di luar negara 3 tahun lagi..WUYYOOO!!! tajaan JPA

Beliau telah melancarkan satu website di mana beliau menjual barangan elektronik secara online yang lebih murah berbanding harga pasaran-handphone dan laptop. Selain itu anda juga bakal mendapat diskaun mengikut umur. CONTOH! Anda menggunakan ic mak korang yg berumur 45 tahun, so anda akan mendapat diskaun RM45..Sangat HEBAT!!

Maybe anda berasa was-was. Anda boleh bertanya dengan sesiapa yg pernah berurusan dengannya kerana beliau pernah terlibat dalam banyak bisnes sebelum ini.


Keterangan lanjut di http://murahmurah.wordpress.com http://ruanganiaga.blogspot.com:)paid atau emel [email protected]:)cgrock:)cgrock
 

sidiq90

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
753
Reaction score
19
Points
15
salam

nape? nmpak cm muskil je bro..rilek ar..ni bkn menipu or SCAMS.its real..real product..real hp..n real laptops :)
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
cuba paste dulu gambar tuan tanah ni camner rupanya...nak gak kenal..
 

piJimR

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2006
Messages
3,036
Reaction score
14
Points
25
mcm ade 2 je thread camni..
 

surfaddict

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2007
Messages
641
Reaction score
5
Points
15
mak aikh..tak pyh pakai cermin mata dok sebatu aku boleh baca thread ni...hehehhe..erm up lah skit pic.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register