To Sell Handmade Chocolate-Order utk Valentine Surprise

CG Sponsors




ciksakura

Junior Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
HANDMADE CHOCOLATE UNTUK APA SAJE ACARA

Praline - Almond/Solid
Yg dibuat dr Real Chocolate (Premium)
Retail : RM 80- RM 100 sekilo
Borong : RM 65 sekilo (10 kg ke atas)
(Sesuai utk sesapa yang buat gift/hamper..boleh gak repack dengan brand sendiri)


Splitter Truffle
Rupenye tak cantik,tapi rasa nye mmg sedap.Percayalah..dah banyak testimoni
Retail : RM 56 (800g)
Borong : RM 45 (10kg ke atas)

Reseller/agen dialu2kan.

Visit : http://www.Coklat4u.com
Call/SMS:012-3076055

Coklat4u.Com
 
Last edited:
Sponsored Post

misscordelia

CG Top Poster Club
Joined
May 26, 2008
Messages
30,420
Reaction score
62
Points
120
pernah google pasal coklat...dan jupe web tu..mmg nampak sedap sgt..
 

ciksakura

Junior Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
pernah google pasal coklat...dan jupe web tu..mmg nampak sedap sgt..
yeke...welcome again to my website..
visit regularly yee..
more products coming soon..
coklat yg selalu nye nampak kat website oversea insya allah ada kat coklat4u.
 

princess_81

Freshie
Joined
Feb 10, 2009
Messages
41
Reaction score
0
Points
6
I dah order this coklat untuk i nyer hantaran pertunangan sabtu ni...:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register